18.2 C
Athens

Απόλλων: Τελειώνουν τα βάσανα των παικτών

Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Απόλλωνα στα Τρία Πέντε Πηγάδια και η αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα

Η μίνι προετοιμασία των εννέα ημερών ολοκληρώνεται αύριο για τους παίκτες του Απόλλωνα. Ο Γιάννης Μαντζουράκης με τους συνεργάτες του «έβγαλαν το λάδι» των παικτών όλες αυτές τις μέρες. Ο έμπειρος κόουτς διέγνωσε πρόβλημα στη φυσική κατάσταση και για το λόγο αυτό αποφάσισε να πάει η ομάδα στο αθλητικό κέντρο.

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης (κυρίως) και αρκετά οικογενειακά διπλά είχε το μενού των προπονήσεων στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Στόχος εκτός από τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης είναι να αποκτήσει καλύτερη ομοιογένεια η ομάδα αφού η παρουσία αρκετών νέων παικτών έχει δημιουργήσει πρόβλημα και σε αυτόν τον τομέα.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ο Μαντζουράκης θα συνεχίσει επί αθηναϊκού εδάφους την προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Στόχος της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι να κάνει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα και να κυνηγήσει το αποτέλεσμα σε όλα τα ματς αφού δεν έχει πλέον περιθώρια στη μάχη που δίνει για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς