22.2 C
Athens

Ερωτήσεις στα όρια της αγένειας: Ο εκνευρισμός της Στέλλας Μιζεράκη στο Oοh La La (video)

Η Σάσα Σταμάτη και οι πανελίστες την «σφυροκόπησαν» για τις πλαστικές και τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση

Υπάρχουν κάποια όρια που διαχωρίζουν το ενδιαφέρον από την αδιακρισία και αυτά φαίνεται ότι αρέσκονται να τα ξεπερνούν η Σάσα Σταμάτη και το πάνελ της στην εκπομπή «Οoh La La» αρκετά συχνά.

Το ίδιο έκαναν και το μεσημέρι της Κυριακής που είχαν καλεσμένη τη νικήτρια του «Power of Love», Στέλλα Μιζεράκη, και τη ρώτησαν επισταμένα για όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, μετά το τέλος του παιχνιδιού, για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα, αλλά και τις αισθητικές και πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Και μπορεί να είναι πολλοί αυτοί που έχουν «κατακρίνει» τη συγκεκριμένη κοπέλα που προχώρησε σε επεμβάσεις που δεν τις είχε ουσιαστικά ανάγκη, όπως επίσης μπορεί ο ανταγωνισμός στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου να είναι μεγάλος και το «κυνήγι» της είδησης έντονο, αλλά αυτοί δεν είναι λόγοι να ξεχνά κανείς τους καλούς του τρόπους.

Αυτό όμως έκαναν οι παρουσιαστές της εκπομπής που κάποιες στιγμές είχε κανείς την εντύπωση ότι είχαν στήσει στον τοίχο την καλεσμένη τους και πυροβολούσαν κατά ριπάς.

Πριν προλάβει να απαντήσει στη μία ερώτηση ακολουθούσε η επόμενη, ενώ κάθε της απάντηση ακολουθούσε και ο απαιτούμενος επικριτικός σχολιασμός.

Η Στέλλα φάνηκε ότι πήγε προετοιμασμένη για τις «δύσκολες» ερωτήσεις, αλλά όσο περνούσε η ώρα εκνευριζόταν από το ανακριτικό ύφος και απαντούσε μονολεκτικά. Και δεν θα μπορούσε κανείς να την αδικήσει γι’ αυτό, αφού σε τελική ανάλυση ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του και κάνει ό,τι πιστεύει πως είναι καλύτερο γι’ αυτόν. Σωστό ή λάθος, ο ίδιος το «χρεώνεται».

Σε ό,τι αφορά, πάντως, τις ερωτήσεις που δέχθηκε, η νικήτρια του Power of Love εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, μετά από τις συνεχόμενες πιεστικές ερωτήσεις της παρουσιάστριας, ότι φούσκωσε τα χείλη της λίγο πριν μπει στο παιχνίδι και οι μπλε φακοί επαφής ήταν ακόμα μία από τις πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της που δοκιμάζει επειδή είναι ανώδυνες σε σχέση με μία πλαστική.

Οσο για τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα, τον απέδωσε σε απλή ασυμφωνία χαρακτήρων, καθώς οι δυο τους ήθελαν διαφορετικά πράγματα, κάτι που έγινε πιο κατανοητό όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Ρower of Love.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς