21.4 C
Athens

Ο Μπιράγκι λύτρωσε την Ιταλία στo 92′ (video)

Η σοβαρή Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρήκε το γκολ που άξιζε στο 92’ και «υπέταξε» την υπνωτισμένη Πολωνία

Την χαριστική βολή έδωσε η Ιταλία στην Πολωνία στο πρώτο γκρουπ του Nations League. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας τοναπόλυτο έλεγχο (έκλεισε το ματς με ποσοστό κατοχής 68%) και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντι της τον Στσέζνι που την «άγχωσε» με τις επεμβάσεις του.

Στην επανάληψη, οι Πολωνοί ισορρόπησαν με τις αλλαγές του Μπρζέτσεκ κι έγιναν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, χάνοντας μάλιστα μεγάλη διπλή ευκαιρία για να προηγηθούν στο 73’ με τους Γκροσίτσκι και Μίλικ.

Έτσι, στο 92’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπιράγκι που προωθήθηκε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα τιμωρώντας την κακή αμυντική αντίδραση των Πολωνών.

Πολωνία (Μπρζέτσεκ): Στσέζνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Μπεντάρεκ, Ρέκα (87’ Γεντζέιτσικ), Γκοράλσι, Λινέτι (46’ Μπλαστσικόφσκι), Σιμάνσκι (46’ Γκροσίτσκι), Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι Μίλικ

Ιταλία (Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Φλορέντσι (84’ Πιτσίνι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπιράγκι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Βεράτι, Κιέσα, Μπερναντέρσκι (81’ Λασάνια), Ινσίνιε

Tο χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη στην Ιταλία:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς