17.7 C
Athens

Τα αποτελέσματα των πειραϊκών πρωταθλημάτων

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα στις τρεις κατηγορίες των πρωταθλημάτων του Πειαραιά.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα – Αμφιάλη 3-1

 Με καρδιά βγαλμένη από ατσάλι η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού επικράτησε με 3-1 της πανίσχυρης φέτος Αμφιάλης με ηγέτη και σκόρερ τον Δρούζα και διπλασίασε τις νίκες της σε ισάριθμους αγώνες .

Παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι Αμφιαλιώτες είχαν την κατοχή με το μέρος τους αλλά δύσκολα μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο 17’ σε φάουλ του Στεφανή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι που ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους προηγήθηκαν με σουτ του Δρούζα έξω από την περιοχή, στο 33’.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απειλητικά στην επανάληψη πίεσαν για να σκοράρουν , φρεσκάρισαν με αλλαγές την ενδεκάδα τους ,αλλά έπεσαν πάνω σε ένα φοβερό Γκερλέ που είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις .

Αντί για την ισοφάριση όμως , ήλθε στο 73’ το δεύτερο γκολ για τους Κορυδαλλιώτες που έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση )πάλι με τον Δρούζα .

Η Αμφιάλη κατάφερε να μειώσει στο 85’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αυγέρη που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κοράκι.

Στο 90’ η ομάδα του Δερμάτη βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Φύπε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κοράκι σούταρε μόλις άουτ.

Όμως στο 93’ ο Πλατσιδάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ από 35 μέτρα «κρέμασε » τον Γεωργίου και έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες  των παικτών της Αμφιάλης, γράφοντας το τελικό 3-1 .

Καλός ο διαιτητής Κακριδής.

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Γκερλές, Στέκας, Τοκατλιάν( 64’ Δερματάς), Κοτσιοβός, Πιτερός, Δρούζας( 86’ Πλατσιδάκης), Καρακασίδης, Ξαφάκης( 84’ Ξανθάκης), Μαρλαφέκας, Σαλάμης, Νέλα ( 91’ λ.τρ. Λαζάρου)

ΑΜΦΙΆΛΗ: Γεωργίου, Σταθαράς ( 64’ Βέττας) , Καμμένος, Στεφανής, Φέκος, Μαντούβαλος( 69’ Χαντζής) Κοράκι, Μαυράκης( 46’ Ψωΐνος), Φύπε, Αυγέρης, Δαρδανός ( 83’ Νικέλης)

Ήφαιστος – Ίκαρος Καλλιθέας 3-2

Παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα ο Ήφαιστος κατέβαλε με 3-2 τον απογοητευτικό Ίκαρο Καλλιθέας .

Ο Νικολιάς άνοιξε το σκορ στο 26’ , για να ισοφαρίσει ο Σταυρόπουλος στο 35’. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ( 44’) ο Κούβαρης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του .

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας αλλά και τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα .

Οι Νικαιώτες έπαιζαν με αντεπιθέσεις σε μια  από αυτές μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο γκολ πάλι με τον Κούβαρη ( 58’)

Ο Ίκαρος έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 53’ με τον Κολοφώτη Η. το σουτ του οποίου απέκρουσε με υπερένταση ο Σπαχίου για να βρει στη συνέχεια η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνε.

Το μόνο που κατάφεραν οι Καλλιθεάτες ήταν να μειώσουν σε 3-2  στο 71΄με τον Κολοφώτη Ι.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ανθόπουλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σπαχίου(  85΄λ.τρ. Φλώρος), Χάιδος, Κοψίδας( 46’ Κουτσόπουλος), Βικιώτης, Λοκόσης, Μπόικου, Νικολιάς, Στέφα Κοτ.( 60’λ.τρ. Κτενάς) , Κούβαρης, Τσεσμέλογλου, Ζούγρας .

ΙΚΑΡΟΣ: Γραίος, Παπουτσής, Σκούρτας, Καραουλάνης, Χουχουλής( 46’ Καραδήμος), Αναγνωστάκης( 68’ Μπάρα), Ηλιόπουλος, Κολοφώτης Η., Σταυρόπουλος ( 68’ Κολοφώτης Ι.), Θεοδοσίου , Τρίχας( 46’ Κοντόπουλος )

ΑΟ Κορυδαλλός – Αίας Σαλαμίνας 1-4

Σαν σίφουνας  πέρασε από τις Σιταποθήκες ο Αίας Σαλαμίνας , όπου επικράτησε του ΑΟ Κορυδαλλού με 1-4  και έδειξε ότι ξεπέρασε την συντριβή από τον Ερμή στην πρεμιέρα .

Οι φιλοξενούμενοι  όπως όλα δείχνουν ,  θα έχουν από αυτή την εβδομάδα νέο προπονητή , τον Στέλιο Βογιατζή ( ήταν στην εξέδρα .

Από την άλλη πλευρά οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν στον πάγκο τους για τελευταία φορά τον Δημήτρη Αλειφεράκη που υπέβαλε την παραίτηση του από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ραπτόπουλος στο 40’ άνοιξε το σκορ  για τον Αίαντα που σημείωσε σε διάστημα 11 λεπτών στην επανάληψη τρία ακόμα τέρματα με τους  Κουπετώρη 50’,Κεσανίδη 52’,  Δεμερτζή 61’.

Το μοναδικό τέρμα για τους Κορυδαλλιώτες σημείωσε ο Ούγκρης στο 57’.

Σωστός ο διαιτητής Παπανδριόπουλος.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κατσικώστας, Χιώτης( 59’ Φωτιάδης) , Πετρίδης, Δερμετζόγλου, Παπαφώτης, Ούγκρης, Χατζηανδρέου, Αγγειάδης( 46’ Γερογιάννης) , Σωτηρόπουλος( 81’ Κατσικιάς) , Μακρής Κοντονίκας( 46’ Γκανίδης)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Βασιλειάδης(83’ Παπαμιχαήλ) , Νομικός, Κεσανίδης, Κολιούσης, Πουλουκτσής, Καλικαντής, Μελαμπιανάκης(77’ Ευαγγέλου), Δεμερτζής, Κουπετώρης(71’ Τζομπάι )  , Ραπτόπουλος( 63’ Γκίκας) , Ράμφος Κ.

Ατρόμητος Κερατσινίου- ΑΣ Δραπετσώνα 1-0

Πρώτη νίκη για τον νεοφώτιστο Ατρόμητο Κερατσινίου που επικράτησε με 1-0 του ΑΣ Δραπετσώνας ο οποίος  μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Λανάι στο 72’ .

Οι νικητές είχαν δοκάρι στο 21’ σε κεφαλιά του Κουρούνη.

Ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ. απέβαλε στο 88’ τον Γεροπαναγιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Μπαλαφούτης, Ματράκας, Μπάμι, Βιδάλης, Κουρούνης, Παπαδάτος, Μαυράκης Λανάι, Μαγκώνης( 81’ Ντεμίρι), Τσιρίδης, Λούπι( 46’ Ηλιόπουλος)

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Ελθίνι, Γεροπαναγιώτης, Φραγκάκης, Βασίου, Χαλικιάς, Δούφας( 46’ Ντε Ντέους), Κόκκας( 63’ Καπέρης), Σφυρής, Θωμαΐδης, Μακαρονάς, Φραντζεσκάκης

Ελλάς Ποντίων – Αστέρια Δραπετσώνας 1-0

Με ένα μακρινό σουτ του Καλογερόπουλου στο 22’ η Ελλάς Ποντίων βρήκε στόχο και επικράτησε των αξιόμαχων Αστεριών Δραπετσώνας με 1-0 και έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα .

Καλός ο διαιτητής Τραϊφόρος

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Μακρής, Μαρτίνος, Κουκουλάς, Μπέλιας, Κόμης, Πουρσανίδης, Καλογερόπουλος, Χατζημιχάλης( 71’ Παπακίτσος) , Κοττάκης( 80[ Ηλιάδης) Παπαμάρκου( 73’ Μαυρουδής) Λαναράς.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Βορρίσης, Πετεινός( 65’ Λιόγκας) Γεωργαλάς, Χιώτης, Ρωμανάς, Λαγάνης, Αναννώστης( 55’ Σέφερος) Γεράρδης( 80’ Μπούτας) , Κέρτ, Μουρτζούκος, Αλίκα( 72’ Τριανταφυλλίδης )

Χαλκηδόνα – Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-0

Πρώτη νίκη για την Χαλκηδόνα που επικράτησε με 1-0 της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού η οποία παραμένει χωρίς βαθμό.

Το «χρυσό» γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Σβόλης στο 80’.

Καλός ο διαιτητής Κουβέλης

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ρετζέπης, Ανδρεάτος, Πνευματικός Ε., Κύριας, Μπουζάλι, Χαλκίδης( 56’ Ζαρκαδούλας), Μουστάκας, Κούσιας, Πλάκας( 90’ Σταματούκος) Δημόπουλος( 69’ Μαρούλης) Σβόλης( 85’ Χατζηπαππάς)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Κρασσάς, Ζαρίφης( 77’ Γίδαρης) Χάιδος( 78’ Ευθύμερος) Γεωργιάδης, Ρικούνοβ, Γιαλίδης, Κουβάτσος( 73’ Μιριλάκος) Ανδρέου Γ., Ανδρέου Α. Πλιάγκας, Μαρίνης

 Αναγέννηση Μοσχάτου- ΑΕ Περάματος 1-2

Βίοι αντίθετοι για Αναγέννηση Μοσχάτου και ΑΕ Περάματος. Η Ένωση πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς κατέβαλε με 2-1 στο Μοσχάτο την Αναγέννηση, η οποία αντίθετα υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα της.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σαραντόπουλος(17’) και Λαθούρης(44’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69’ με τον Τόττη Θ., ο οποίος είχε και δοκάρι στο 30’.

 Η ομάδα του Παναγιώτη Ορφανού διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Αλατσάκη για χέρι στο δεύτερο γκολ της ΑΕ Περάματος.

Η ομάδα του Τέλη Μελά στο 92’ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Γιαννή με δεύτερη κίτρινη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Κοντογιαννάκος, Ταχιράι, Ρίζος, Βασιλειάδης, Τόττης Κ., Λάμπρου(75’ Ορφανός), Οικονομάκης, Σαρδέλης, Οσμανάι(83’ Φαμπιάνο), Καπούλας(46’ Νελάι), Τόττης Θ..

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Καββαδίας, Ζαχάρογλου, Μικρούλης, Μελάς, Κουτσογιαννόπουλος, Γιαννής, Στάης(67’ Νάζαρης), Τάνκας, Σαραντόπουλος(46’ Αντωνίου), Λαθούρης, Ντέμα(86’ Πατέστος).

ΑΣ Ποντίων- ΑΟ Καστέλλας 0-1

Χωρίς βαθμολογικές απώλειες πέρασε από τη Δραπετσώνα ο ΑΟ Καστέλλας, καθώς κατέβαλε με 1-0 τον ΑΣ Ποντίων και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε μόλις στο 4’ ο Πάσα με εκτέλεση φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι για ακόμα ένα παιχνίδι είχαν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων.

Καλός ο διαιτητής Γεωργόπουλος.

 ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ρόκος, Παπαδόπουλος, Νέστορας(80’ πρωτόπαππας), Ραγκαβάς, Τσουλάκος, Γεωργίου(85’ Κρεβατάς), Λουκάνι, Γιατζιτζόγλου, Παπαγιαννίδης, Δίκης(55’ Βαρελάς, Θωμάς.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Μανώλης, Βιτσαράς(76’ Ζαμπέλης), Μελέτης, Τζάκο, Μποντέτσι(63’ Τσάκος), Πατρικάκος(63’ Σκούρτης), Δημόπουλος, Πάσα. Μπουτσίνης(87’ Καραγιάννης), Κώτση.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 Αστέρας Νίκαιας- Αργοναύτης 4-2

 Το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων συνεχίστηκε για  τον Αστέρα Νίκαιας. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η ομάδα του Άγγελου Σκανάτοβιτς επικράτησε με 4-2 του αξιόμαχου Αργοναύτη .

Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι στο α’  μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης προηγήθηκαν 2-0 με δυο τέρματα του Βελαλόπουλου Σ. ( 31’, 49’)  .Στο 20’ είχαν δοκάρι  με τον Κουρκούλη .

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στη συνέχεια και ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ των Κουρκούλη 61’ και Μακρή 69’ ενώ στο  68’ έχασαν πέναλτι με Κουρκούλη( απέκρουσε ο Βελαλόπουλος Α.)

Οι γηπεδούχοι συνήλθαν στη συνέχεια και έφτασαν στη νίκη με δυο τέρματα που ήλθαν από τον ..πάγκο. Ο Τριανταφυλλίδης στο 76’ και ο Χατζηλάρης στο 92’ που μπήκαν σαν αλλαγές, διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 .

Πολύ καλός ο διαιτητής Χατζηγιάννης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Βελαλόπουλος Α., Κανταρτζόπουλος, Κατσουμπής, Συρίγος( 86’ Μανώλας) , Ψυχίδης, Κουβάτσος,  Βελαλόπουλος Σ., Φλαμπούρης( 69’ Τριανταφυλλίδης, λ.τρ. 88’ Μοβσισιάν ) , Σωπιάδης( 69’ Χατζηλάρης) Τσελίκια , Λαλάι.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Βασιλειάδης, Μπάλτα, Παράσχος, Μπορδόκα, Γονατάς, Σάσσαρης, Σάββας( 62’ Κατσούρης) Δουδούμης( 20’ Λιάρος) , Τοπιτζής( 60’ Δημητρακαρέας) , Κουρκούλης, Μακρής.

Νέο Ικόνιο – Παντζιτζιφιακός 0-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Παντζιτζιφιακό που επικράτησε με 0-3 στο Πέραμα του Νέου Ικονίου το οποίο δεν ξεκίνησε καλά φέτος.

Το σκορ άνοιξε στο 34’ ο Μακρής για να σημειώσουν   δυο ακόμα τέρματα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με τον Σπανόπουλο Π. στο 45’ με πέναλτι  και στο 73΄.

Οι νικητές έπαιζαν από το 64’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Σαλωμίδη που απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής. Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αμυντικός Ρουμελιώτης , ελλείψει άλλων τερματοφυλάκων λόγω τραυματισμού….

Καλός ο διαιτητής Μαρινάκης

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ : Φραγκάκης( 46’ Δαναμίδης), Καραπετσάνης, Παπασταθόπουλος Β.( 60’ Καρράς) Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος, Κόντζογλου( 84’ Παπασταθόπουλος Θ.) Κοντογιώργης, Αράπης, Παπανικολάου( 73’ Παγώνης) Λαδικός, Ροχάι .

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Σαλωμίδης, Ρουμελιώτης, Λίβας, Τσαπανίδης( 80’ Τσεκούρας) Κουλάι( 82’ Φράγκος) Ζίνισας, Κωστής, Μεταξάς, Σπανόπουλος Π.( 84’ Μπέμπας) Παππάς( 68’ Ανδρώνης) Θωμαΐδης.

ΑΟΑΔ- Άρης Αμφιάλης 1-1

Στην επανάληψη ΑΟΑΔ και Άρης Αμφιάλη σκόραραν και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Σιδηρόπουλο(51’), για να ισοφαρίσει στο 78’ ο Άρης με τον Σάνκα.

Καλός ο διαιτητής Δαμιανάκης.

 ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Τσαούσης, Λαλαΐτης, Αθανασίου, Καραγιάννης(77’ Σέκα), Λάζη, Μαστρόκαλος(65’ Πανδής), Κόντος, Αλτσάνι, Καλύβας(74’ Χατζηβασιλείου), Σπυρόπουλος(85’ Γιαννόπουλος).

ΑΡΗΣ: Τριανταφύλλου, Αναστασίου Γ., Χατζησεβαστός(56’ Σπύρου), Αναστασίου Δ., Πολλιάς(80’ Χριστογούλας), Εγκιάν(46’ Δαβιδάκης), Χασάπης(52’ Ξύγκος), Κουδουνάκος, Μηνόγιαννης, Βαλσαμίδης, Σάνκα.

ΑΕ Αίγινας- Νέοι Εγενείας 3-1

Τις νίκες της στο πρωτάθλημα «ζευγάρωσε» η ΑΕ Αίγινας που λύγισε στο νησί με 3-1 τους αξιόμαχους Νέους Ευγενείας.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Τρίμπος(2’), Πασχάλης(41’) και Μπουραντάς(αυτογκόλ 50’- από κόρνερ Τρίμπου) Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Σπανόπουλο(31’), ενώ είχαν και δυο δοκάρια με τον Σκουλουδάκη(47’, 93’).

Επίσης οι Νέοι ζήτησαν από το διαιτητή Μπαλαχούτη στο 72’ πέναλτι σε ανατροπή του Δαλέζιου. Στο 62’ αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ο Τραμουντάνας που χτύπησε αντίπαλο.

 ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος Κ., Χρυσοχόος, Πάλλης Π.(58’ Πασβαντόπουλος), Γκαρής, Αγγελάκης(70’ Πάλλης Γ.), Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι, Γκοτσούλας Γ.(81’ Λουτσιάνο), Τρίμπος, Σάνι(89’ Μπακόμητρος Ν.).

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Μπουραντάς, Τραμουντάνας, Πολυχρονάκης, Λοξός, Λουκογιαννάκης(58’ Αρτέμης), Τριανταφύλλου, Κουρπάς(66’ Δαλέζιος), Σπανόπουλος, Σκουλουδάκης, Νταούτι, Κωνσταντίνου(77’ Κασαλής).

ΑΟΚ Φαλήρου- Νίκη Ρέντη 0-3

Στην επανάληψη η Νίκη Ρέντη πέρασε από τις Τζιτζιφιές καταβάλλοντας πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-0 τον ΑΟΚ Φαλήρου και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Δυο τέρματα για την ομάδα του Βασίλη Ιωαννίδη έβαλε ο Σαμοθράκης(72’, 81’) και ένα ο Δασκαλάκης με πέναλτι(59’- ανατροπή Σαμοθράκη).

Οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι με τον Χαϊρούλα στο 45’, διαμαρτύρονται στο διαιτητή Τουρλουμούση για τη φάση του πέναλτι, ενώ φωνάζουν και στο βοηθό Βουτσά για οφσάιντ στα άλλα δύο τέρματα των Ρεντιωτών.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπεκίρος, Πεζλής, Γκάτσας, Σαεριδάκης, Μπαϊρκτάρης, Καραγιάννης(70’ Πατεράκης), Μπερκάσι, Δεληβασίλης, Γρυπάρης, Χαϊρούλα, Μπαχά.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Δενάρδος(46’ Διαρεμές), Χιώτης, Κερπάσι Α., Κερπάσι Ν., Τσογριάννης Α., Μουσταφά(74’ Κουτρίδης), Σταθελάκης, Δασκαλάκης(90’ Διβόλης), Σαμοθράκης(83’ Φράγκος).

Ολυμπιακός Κερατσινίου- Ένωση Καμινίων 1-0

«Σεφτέ» στις νίκες για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου που επιβλήθηκε με 1-0 της Ένωσης Καμινίων. Σκόρερ των νικητών ο Παπανδρέου στο 12’. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Σπυριδάκη(67’).

Ο διαιτητής Γιανναράκης στο 71’ απέβαλε από τους Καμινιώτες τον Φάσκο με δεύτερη κίτρινη. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Τσαλιγιάννης, Ταταμανίδης, Σπυριδάκης, Πολίτης Σ., Αποσπόρης, Τζανάκης(90’ Πολίτης Μ.), Καθαρόπουλος, Νομικός(37’ λ.τρ. Βραχασωτάκης), Μπακάλης(63’ Μπαγκαλάς), Θεοδωρόπουλος, Παπανδρέου. ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ : Κυρίτσης, Σίσκοβ(83’ Λαμπράκης), Τιπέλης, Λαμπράκος(76’ Καραγιάννης), Σαπχάσα, Σαουλιάς, Φάσκο, Λουβής, Κοκράνης(87’ Κακαβογιάννης), Χύκα, Μουρελάτος(65’ Γεωργίου).

Άνω Νεάπολη- Θησέας 0-0

Οι χαμένες ευκαιρίες και τα δυο χαμένα πέναλτι που έχασαν Άνω Νεάπολη και Θησέας είχαν σαν αποτέλεσμα το τελικό 0-0 ανάμεσα στις δυο ομάδες.

 Στο 49’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Δαρείου να νικιέται από τον γκλκίπερ Τσιαβό.

Ανάλογη κατάληξη είχε και το πέναλτι που κέρδισε ο Θησέας στο 95’, όπου ο Σιμάκος δεν μπόρεσε να ευστοχήσει απέναντι από τον Αντωνιάδη που απέκρουσε.

Για αυτό το πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι στο διαιτητή Πετρίδη.

Η Άνω Νεάπολη είχε και δοκάρι με τον Δαρείου(74’).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Αντωνιάδης, Πάχος Μ., Χάμος, Καρνάτος, Μπούνας, Σπανάκος(68’ λ.τρ. Βατούγιος), Πάχος Κ., Συναδινός, Δαρείου, Μπόγρης(72’ Παπαδόπουλος), Μουντάκης(87’ Μανδέκης).

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιαβός, Κουτσονικόλας, Σέκα, Ψαραύτης, Αλευριάδης(62’ Χυτήρης), Σιμάκος, Αναγνώστου(34’ λ.τρ. Γιακουμής, 73’ Χαιρέτας Χ.), Βλάχος, Μητσάκος(62’ Μανεσιώτης), Μπάρδη, Μάγκος.

Φίλαθλοι- Αστέρας Κερατσινίου 1-3

Αλώβητος πέρασε από το γήπεδο της Νίκαιας ο Αστέρας Κερατσινίου, που έκαμψε με 3-1 τους φιλότιμους Φιλάθλους και πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. Δυο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Καλαϊτζή πέτυχε ο Καραγιάννης(37’, 46’) και ένα ο Ντραγκότι(12’). Για την ομάδα του Θοδωρή Ντέμου βρήκε δίχτυα ο Κωνσταντινίδης(91’).

Άψογος ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Γιώτης, Οικονόμου, Πανταλέων(62’ Παπακωνσταντίνοτ), Βασιλικός, Κουκουβίνος, Μαθιουδάκης(79’ Αναλυτής), Ζουρούδης, Ζόγκας(73’ Ξηρογιάννης), Σίντρε, Λεβέντη(69’ Χαϊδάκης), Κωνσταντινίδης. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ: Γουσγουνέλης, Δεσύλας, Μανώλης, Κορκίδης(88’ Κυπριώτης), Ρηνιώτης, Καμπιτζόπουλος, Καραγιάννης(72’ Μαργαντίνης), Κουκουνάκης, Μπότση(40’ λ.τρ. Κάππος), Ντραγκότι, Κάβουρας(79’ Φιλιππάκος).

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Περαμαϊκός- ΑΟ Πειραιάς 1-0

  Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Θεολόγου στο 79’ από σχεδόν 40 μέτρα(!) ο Περαμαϊκός πήρε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντό» του καταβάλλοντας με 1-0 τον μαχητικό ΑΟ Πειραιά.

Σε μεγάλη μέρα για τους νικητές και ο γκολκίπερ Γαϊτανιός, που κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του. Οι Καμινιώτες είχαν δοκάρι με τον Κασιμάτη στο 10’, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 19’ σκόραρε, αλλά το γκολ ακύρωσε για οφσάιντ ο βοηθός Φαγκρίδας, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Καλός ο διαιτητής Μπεσίρης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γαϊτανιός, Παπακαλοδούκας Ι., Παπακαλοδούκας Π., Παππάς, Καλούδης, Φλέγκας, Θεολόγου, Σακελλάριος, Παπακαλοδούκας Α.(86’ Σπαθάρης), Παρίσης(61’ Γιαννακούρας), Κατσιμοίρης(73’ Μαυράκης).

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στρουμπούλης Γ., Σκαρμούτσος Θ.(82’ Καραμανώλης), Κοκκόνης, Σπανός, Κουράκος, Φευγαδιώτης(82’ Αγγέλης), Μουρτίδης, Γονατάς, Παπαθεοφίλου, Κασιμάτης(66’ Σαραντίτης), Χέπα(74’ Τσακαλίδης).

Σαλαμινομάχοι – Πολυκράτης 1-0

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Μονιός στο 72’ από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ οι Σαλαμινομάχοι επικράτησαν με 1-0 του Πολυκράτη και  ξεπέρασαν το σοκ από την ήττα της πρεμιέρας με τον ΑΣ Κωφών.

Νωρίτερα( 65’) ο σκόρερ είχε δοκάρι.

Άριστος ο διαιτητής Καλεγιάς

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ : Τούτσης, Τοπούζογλου( 93’ Τσιρώνης) , Σοφράς, Μαγιάτης, Λιγνός, Μπούζι( 46’λ.τρ. Σαρινάκης) Φουρίκης, Κωνσταντινίδης, Παπαμιχαήλ( 74’ Στέφας) , Μονιός, Μυλωνάς( 87’ Ζαχαρίας)

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουτσομπίνας, Γκάρας( 71’ Λουκάκης) , Αρβανιτάκης( 77’ Νίκα) ,Γούπος, Παπαδόπουλος, Γαλανός, Δρόσος( 82’ Ρούσσος) , Σκαρπέλος, Διβάνης, Σπυρόπουλος( 63’ Χριστοδουλόπουλος) , Τοροσιάν

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Δάφνη Ταμπουρίων 1-0

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου, που κατέβαλε δύσκολα με 1-0 την πολύ καλή Δάφνη Ταμπουρίων. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τους Αληφραγκή(17’) και Χατζηκωσταρά(44’), αλλά τα ακύρωσε για οφσάιντ ο βοηθός Κεφαλιάκος Κ.. Και για τις δύο αυτές φάσεις διαμαρτύρονται έντονα στη Δάφνη.

Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ποσειδώνα σημείωσε ο Κοντίνος στο 57’.

 Καλός ο διαιτητής Λυτρίβης.

 ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Αναζίκος(86’ Αλαϊμπέι), Κυρτίδης, Ζόμπας, Μούγιος, Κόλλιας, Κοντίνος, Θέος(86’ Λιάπης), Βερροιόπουλος, Περικλόπουλος, Μπλανίκας(58’ Ευαγγελάτος).ΔΑΦΝΗ: Πανταζόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Χουριέτ, Γεροντάκης, Βιτάλης, Τομαής, Χατζηκωσταράς(67’ Γκόβας), Πρασάς, Αληφραγκής, Παναγιωτόπουλος(77’ Χουρμούζης), Σγαρδέλης(71’ Μαραγκουδάκης).

ΑΕ Χατζηκυριακείου- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 3-2

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου, καθώς επικράτησε με 3-2 του ανταγωνιστικού Πήγασου Αγίου Διονυσίου. Δυο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Παπαϊωάννου σημείωσε ο Αλιάγας(19’, 25’) και ένα ο Κούκουρας (65’). Για τον Πήγασο σκόραραν οι Τριανταφύλλου(60’) και Μπαχάς(67’).

Από το διαιτητή Κίκη οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Τσιτούρας(57’ Κούνας), Ζωγραφάκης, Κούκουρας, Νίνος, Ζάππα(86’ Ρακιτζής), Στεφανίδης(90’ Γερανάκης), Αλεξίου, Αδαμαντίδης, Αλιάγας, Γεωργίου(54’ Πολίτης).

 ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς, Καρβούνης, Κατρής(46’ Τριανταφύλλου), Κοτζαμάνης, Κουρτέσης, Μάλλης, Σταματίου, Μητρόπουλος(46’ Γιαννακόπουλος), Κατσιγιάννης, Μπιρλούδης(61’ Γερασίμου), Βουρλιώτακης(61’ Μπαχάς).

Μιθριδάτης- Πυθαγόρας 1-1

Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο «Π. Νικολαΐδης» ο Πυθαγόρας, καθως ισοφαρίστηκε στο 87’ από τον σκληροτράχηλο Μιθριδάτη  σε 1-1.

Οι Περαματιώτες πήραν το προβάδισμα στο 77’ με τον Χατζησταύρου, αλλά οι Πόντιοι έφεραν το ματς στα ίσα, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χοτζάι στο 87’, που κέρδισε ο Αμίλητος.

 Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πλακίδη στο 85’. Διαιτήτευσε ο Τσάνος.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Περδικούρης, Φιλίδης(70’ Μυρλίδης), Τσιμπλάκης, Σκάνδαλης, Κυρίτσης, Τσίγγος, Χοτζάι, Τσότα, Μπαμπουλής(19’ λ.τρ. Ασλάνογλου), Κονγκίνι, Αμίλητος. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ:Λιοκουκουδάκης, Μετούση, Σαραντόπουλος, Κοσυφάκης, Μαρτσόπουλος, Μηλιώνης, Κυριτσιμπασάκης(90’ Τρίτσας), Τριάντος(20’ λ.τρ. Χατζησταύρου), Καλουτάς(60’ Πλακίδης), Δαμαλίδης, Κωνσταντίνου(75’ Κορνελάτος Κ.).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς