19.4 C
Athens

Εξαλλοι οι συμπαίκτες με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Nomads: «Καλά, γέλα…» (video)

Tι έκανε το γνωστό μοντέλο στο ριάλιτι επιβίωσης και έχει καταφέρει ήδη να εξαγριώσει τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας της

Το Nomads του ΑΝΤ1 προβάλλεται ήδη εδώ και τρεις ημέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ομολογουμένως, οι παίκτες όμως έχουν νιώσει στο πετσί τους τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Ιδιαίτερα οι Κροκόδειλοι που ήταν οι μεγάλοι χαμένοι της πρεμιέρας και υποχρεώθηκαν να μείνουν στη Σαβάνα κάτω από εξαιρετικά σκληρές συνθήκες.

Οι προμήθειες που έχουν οι Κροκόδειλοι του Nomads στη Σαβάνα είναι πολύ λίγες. Μέσα σε αυτές είναι και το νερό που χρησιμοποιούν για να πλένονται.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όμως, μοιάζει να μην έχει συναίσθηση της κατάστασης και επιμένει να κάνει κάθε μέρα μπάνιο. Πού είναι το κακό, θα πει κανείς, που της αρέσει η καθαριότητα; Στο γεγονός ότι χαλάει και το νερό που προορίζεται για τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα χθες να μην αφήσει… σταγόνα για τους υπόλοιπους.

Ενας από τους συμπαίκτες της, ο Μάριος Ακριβόπουλος, φανερά εκνευρισμένος, της τα είπε έξω από τα δόντια.

Μ.Α.: Δεν θα ξαναπλυθείς, θα πλυθούν κι άλλοι, να ξέρεις.

Δ.Α.: Τελείωσε το νερό, απ’ ό,τι έμαθα.

Μ.Α.: Όχι έμαθες, το τελείωσες. Τις επόμενες μέρες μην πεις «θα πλυθώ». Καλά, γέλα.

Λίγο αργότερα μίλησε για το θέμα στις κάμερες και η Τραϊάνα Ανανία.

«Η Δήμητρα το κάνει το μπανάκι της κάθε μέρα. Κάνει μια ωραία ιεροτελεστία, βάζει τη σατέν ρόμπα της και κάνει μπανάκι. Αυτή ξέρει», ήταν το σχόλιο της Τραϊάνας Ανανία, χωρίς να πει τίποτα παραπάνω, αλλά ήταν φανερό από τη γλώσσα του σώματος και τις εκφράσεις της πως και η ίδια έχει εκνευριστεί με το θέμα.

Πιο συγκρατημένη μπροστά στις κάμερες ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ, που φάνηκε ωστόσο αποφασισμένη να το συζητήσει με το μοντέλο.

«Δεν έχω πει κάτι στη Δήμητρα για το νερό, όμως, έχω σκοπό να κάνω μια γενικότερη κουβέντα σε όλη την ομάδα για να μην βρεθούμε πάλι σε αυτή τη θέση και να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν όσα αγαθά έχουμε, αυτά τα λιγοστά», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Το βέβαιο είναι πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο… επεισόδιο και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα, όπως συμβαίνει πάντα όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πού βρίσκονται και τι καταστάσεις έχουν να αντιμετωπίσουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς