19.4 C
Athens

Παρελθόν ο Καλαϊτζίδης από τον πάγκο της Αλσούπολης

Στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Αλσούπολης προχώρησε ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

Τους λόγους που τον ώθησαν στη δύσκολη απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Αλσούπολης ανέλυσε ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης με προσωπική του δήλωση.

Ο έμπειρος τεχνικός αφού ευχαρίστησε ολόψυχα όλους τους άμεσους συνεργάτες του, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι μέσα από τη παρουσία του στον πάγκο της Αλσούπολης ενηλικιώθηκε προπονητικά και παράλληλα κρατάει όλες τις ευχάριστες στιγμές.

Αναλυτικά:

«Υπέβαλλα την παραίτηση μου στο Δ.Σ. του ΠΑΟ Αλσούπολης αφού λόγοι καθαρά προσωπικοί με ώθησαν στην απόφαση αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους κυρίους Σωτήρη Κατσό, Παναγιώτη Κωτσάκη, Κώστα Τσέλιο, Κώστα Γκοργκόλη, Κώστα Βουγιούκα και όλο το ΔΣ για την άψογη και αληθινή συνεργασία που είχαμε στα 6 χρόνια που υπήρξα εκεί.

Μέσα από την ομάδα αυτή νιώθω ότι ενηλικιώθηκα προπονητικά και κρατάω τις πάρα πολλές ευχάριστες στιγμές. Επίσης το να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα μαζί τους, νιώθω ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω αυτή την στιγμή. Εξαιρετικά παιδιά και ικανοί για πολλά πράγματα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άμεσο συνεργάτη μου Αντώνη Αθανασόπουλο που μαζί περάσαμε ώρες ατελείωτες στα τηλέφωνα για με πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς