20.6 C
Athens

Δείπνο Τριτσώνη, Κριστόφερσεν: Κι οι ξένοι διαιτητές έχουν ψυχή…

Η aunt Polly of PEAKY BLIDERS πρώτη είχε γράψει ότι οι ξένοι διαιτητές μένουν στο Hotel California στην Αθήνα και γευματίζουν με τον Τριτσώνη

Δεν έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο όρθιο, ρε φίλε. Και δικαιώνεται η aunt Polly of PEAKY BLIDERS για τον διαιτητή τον Δανό τον Κριστόφερσεν. Τι έλεγε; Ότι ο Κριστόφερσεν θα κοιμηθεί στο Hotel California στην Αθήνα. Μπαίνεις μέσα στο hotel, αλλά δεν μπορείς να φύγεις. Του Τριτσώνη είναι το hotel. Όποιος μπει μέσα, αντίο ζωή. Μέχρι να φύγει από τη διαιτησία, εκεί θα μείνει, στο οικοτροφείο.

Ήρθε στην Αθήνα ο Κριστόφερσεν και τον έβγαλε έξω για φαγητό ο Τριτσώνης. Λογικό φαίνεται. Ελληνική φιλοξενία σου λέει ο άλλος. Πατροπαράδοτη. Και το είπε ο ίδιος ο Κρίστοφερ. Βγήκαμε, σου λέει για φαγητό με τον διευθυντή ανάπτυξης. Τον σοφέρ του Περέιρα, δηλαδή.

Να, τι είπε στην ιστοσελίδα Tipsbladet: «Ήμασταν έξω για φαγητό το προηγούμενο βράδυ και δεν συνέβη το παραμικρό. Ήμασταν εγώ, οι δύο βοηθοί μου, ο Έλληνας τέταρτος διαιτητής και ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας. Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα). Έτσι ήταν πολύ ικανοποιημένοι που δέχτηκαν άλλες ομοσπονδίες την πρόσκληση, όπως και το γεγονός ότι τα πήγαμε καλά».

Φόρα παρτίδα ο Δανός. Βγήκε με τον Τριτσώνη. Αυτόν που τον έφερε να παίξει. Ο Τριτσώνης ήταν παρατηρητής σε αγώνα της Βίντι με την ΜΠΑΤΕ και διαιτητής ο Κρίστοφερ. Τον έψησε να έρθει να σφυρίξει στο ντέρμπι.

Τον έβγαλε και φαΐ και τ’ αποτελέσματα τα είδαμε. Δεν έδωσε κίτρινη στο Λαμπρόπουλο για την κλωτσιά στο Φορτούνη, δεν έδωσε κόκκινη σ’ αυτόν τον Μοράν και ούτε ένα φάουλ στον Ολυμπιακό έξω από την περιοχή. Αγκωνιές έριχνε ο Λιβάγια, τίποτα ο Δανός. Θα του είχε πέσει βαρύ το φαΐ από το περασμένο βράδυ με τον Τριτσώνη.

Αυτά τα γράφουν οι άλλοι. Άλλα θα σου πω εγώ. Ο Περέιρα γιατί δεν πήγε να φάει μαζί τους; Ήταν κουρασμένος; Από τι; Έσκαβε; Δεν ήξερε ότι ο Ολυμπιακός κι οι περισσότερες ομάδες βράζουν για τον Τριτσώνη; Γιατί δέχτηκε ο Πορτογάλος να έρθει ο Δανός; Ούτε στο κόλπο να ήταν, που λέει ο λόγος.

Δεν είναι φοβερό αυτό, από τη μία ο Τριτσώνης να βάζει τον Παπαδόπουλο στην ΑΕΚ με τον Αστέρα, να βάζει τον Κουμπαράκη στον Ολυμπιακό με τα Γιάννινα, να βάζει τον Καμπούρη επόπτη στον ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και ο Περέιρα να μη μιλάει; Και φωνάζει ο Ολυμπιακός να φύγει ο Τριτσώνης. Και να μείνει ο Περέιρα, δηλαδή;

Κι η πλάκα ποια είναι τώρα. Οι περισσότερες ομάδες ζήτησαν ξένους διαιτητές. Μάλιστα. Υπάρχει καμία διαφορά, δηλαδή, αν συνεχίσουν να υπάρχουν ο Τριτσώνης και ο Περέιρα; Όπως ο σοφέρ θα έβγαζε έξω για φαΐ τον Λάμπρου από την Εύβοια που μένει στην Αθήνα, έτσι βγάζει έξω και τους ξένους. Χαίρετε κι αντίο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς