15 C
Athens

Πασίγνωστος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού «κλείνει» στο Open TV

Συνεχίζει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη να κάνει σημαντικές κινήσεις για να ενισχύσει το αθλητικό του τμήμα

Η πρεμιέρα του Open TV έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου και οι άνθρωποι του σταθμού θα κάνουν, όπως όλα δείχνουν, ό,τι είναι δυνατό για να παρουσιάσουν ένα κανάλι που θα προκαλέσει αίσθηση από την πρώτη στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένου ότι το Open έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής ομάδας μέχρι το 2022, θα επενδύσουν πολύ και στο αθλητικό τους τμήμα.

Χθες, έγινε γνωστό ότι πολύ κοντά σε συμφωνία με το σταθμό είναι η «σημαία» της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, προκειμένου να ενισχύσει την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του σταθμού.

Όμως, το κανάλι θέλει πολυφωνία την αθλητική εκπομπή του και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται για ένα ακόμα «μπαμ» που αυτή τη φορά έχει χρώμα «ερυθρόλευκο».

Ο λόγος για την παρουσία στην εκπομπή ενός δημοσιογράφου που αποτελεί ένα από τα πρώτα ονόματα εδώ και χρόνια στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Κώστα Νικολακόπουλο που σύμφωνα με το dailymedia είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση του σταθμού.

Αν συμβεί αυτό, η αθλητική ομάδα του Οpen ΤV στην εκπομπή της Κυριακής, όπως είναι εύλογο, θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο και οι τηλεθεατές δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν τα κυριακάτικα βράδια τους.

Αν και με τέτοια ονόματα (αναμένεται και το «πράσινο μπαμ»), που σκοπεύει να συγκεντρώσει η εκπομπή του Open TV μάλλον θα αναδειχθεί σε φαβορί των προτιμήσεών τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς