21.6 C
Athens

Έσπασε δόντι αντιπάλου ο Αραούχο! (video)

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας Σέρχιο Αραούχο έριξε αγκωνιά σε παίκτη της Αλμερία και ο διαιτητής άφησε ατιμώρητη την φάση, προκαλώντας τον εκνευρισμό των γηπεδούχων

Πολλά νεύρα είχαν οι παίκτες της Λας Πάλμας στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αλμερία (ήττα των νησιωτών με 3-0). Το προβάδισμα των γηπεδούχων ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν, σ’ ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Η ένταση αποτυπώθηκε αρχικά στη φάση του 18ου λεπτού, όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο (που δεν φημίζεται για τη σωστή διαχείριση του εκνευρισμού του)  έριξε αγκωνιά στον Γιαν Ετέκι, χαφ των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο διαιτητής ενώ είχε πλήρη ορατότητα στη φάση, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί κανονικά χωρίς να δείξει κάρτα.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, έγινε γνωστό πως ο Ετέκι είχε σπασμένο δόντι από την δυνατή αγκωνιά του επιθετικού της Λας Πάλμας.

Στο συγκεκριμένο συμβάν ο Χιμένεθ δεν έδωσε μεγάλη βαρύτητα: «Ο Αραούχο έκανε κοντρόλ, δεν γίνεται να μείνει με τα χέρια στις τσέπες. Μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά με 0-2 κι αντ’ αυτού η Αλμερία με το οφσάιντ έκανε το 1-0».

Δείτε την επίμαχη αγκωνιά στο 0:37 του παρακάτω βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς