20.9 C
Athens

Θετικός Παναθηναϊκός, κέρδισε τον Αιγινιακό

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Αιγινιακό με γκολ του Τζαβίδα, ενώ παράλληλα άφησε και θετικές εντυπώσεις

Στα πλαίσια της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο Κορωπί τον Αιγινιακό και κατάφερε να κερδίσει με 1-0 χάρις σε γκολ του 17χρονου Τζαβίδα. Ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά φέτος.

Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Δώνης έδωσε την ευκαιρία και σε παιδιά της Κ19 να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού. Γενικότερα οι εντυπώσεις που άφησε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό ήταν θετικές. Πλέον οι πράσινοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος(46΄Χριστοδούλης), Αποστολάκης, Οικονόμου(46΄Ζερβόπουλος), Πούγγουρας(46΄Καραγιάννης), Παντελάκης, Σκεντεράϊ, Ηλιάδης(63΄Ζαγαρίτης), Νιάνζ, Τζαβίδας(63΄Καλομοίρης), Μακέντα(46΄Αθανασακόπουλος), Σιφναίος(63΄Σερπέζης)

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, , Τοπαλίδης, Λάσκαρης, Πολύζος, Λαζαρίδης, Δημήτρουλας, Κλιγγόπουλος, Μαρκόφσκι, Έππας, Πετρούσης, Δούμτσιος.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζανάκης, Γιαλαμούδης, Πιαστόπουλος, Προσκυνητόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδάκης, Νικολακόπουλος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς