14.9 C
Athens

O Φουρθιώτης κέρδισε τη δίκη με το Epsilon-Open και του ετοιμάζουν πλατό 850 τμ. (video)

Tι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του παρουσιαστή Αλέξης Κούγιας για τη δίκη και τις υποχρεώσεις του Epsilon-Open απέναντί του

Μπορεί να συναντιούνται συχνά-πυκνά ως αντίδικοι στα δικαστήρια, αλλά η… μοίρα τους είναι συνδεδεμένη, τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο, και καθώς οι προετοιμασίες για το νέο ξεκίνημα είναι πυρετώδεις, είναι υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να τον συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους και μάλιστα να είναι και… large μαζί του.

Ο λόγος για το κανάλι Epsilon ή Open, όπως θα είναι το νέο του όνομα, με το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου και τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν τελικά ο νικητής της μεταξύ τους… αναμέτρησης, επομένως θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή του στο κανάλι.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα του διαθέσουν και ένα τεράστιο πλατό 850 τμ., το οποίο ετοιμάζεται επίσης πυρετωδώς, αφού δεν μπορεί το νέο κανάλι να έχει παιδιά και… αποπαίδια και οφείλει -και μέσω δικαστικής απόφασης, πλέον- να παρέχει ό,τι είναι αναγκαίο για τον παρουσιαστή, αλλά και για το δικό του καλό όνομα προς τα έξω.

Καθώς μάλιστα όλα τα σκηνικά για τις εκπομπές του καναλιού κατασκευάζονται από την αρχή, και είναι εντυπωσιακά, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, ούτε να γίνουν «εκπτώσεις» για το πλατό της νέας εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη,που θα είναι συγκριτικά με το προηγούμενο ένα πλατό… γήπεδο.

Η δικαίωση Φουρθιώτη στα δικαστήρια

Πριν από λίγες μέρες, παρουσιαστής και κανάλι συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια. Ο Μένιος Φουρθιώτης που είχε κερδίσει το πρώτο δικαστήριο, δικαιώθηκε και στο δεύτερο γεγονός που υποχρεώνει τον σταθμό να συμπεριλάβει κανονικά στο πρόγραμμά του τα «Αποκαλυπτικά», ακριβώς όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, κ. Αλέξης Κούγιας, δήλωσε σχετικά:

«Όπως είναι ευρέως γνωστό, στις 9 Οκτωβρίου έγινε η δίκη με αιτούντα τον κ. Φουρθιώτη, ο οποίος ζητούσε από το δικαστήριο να υποχρεώσει τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon να προβάλλεται η εκπομπή του όπως είχε συμφωνήσει με την προηγούμενη ιδιοκτησία και με όσα αποδέχτηκε και η καινούρια ιδιοκτησία, πριν αναλάβει ο κ. Καλημέρης και η κα Μαραγκουδάκη. Το δικαστήριο αποφάσισε με προσωρινή διαταγή να εφαρμόζονται ακριβώς τα ίδια. Το δικαστήριο, με αυτή την προσωρινή διαταγή, υποχρεώνει τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon, η εκπομπή να ξεκινά στις 13:40 κάθε Σαββατοκύριακο και να τελειώνει στις 17:00, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που προβαλλόταν και προηγουμένως. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή τη δικαστική απόφαση. Να σας πω ότι είναι η δεύτερη φορά που δικαστήριο αποφασίζει να δώσει αυτή την εντολή προς τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon. Αυτή τη φορά, μετά από διαδικασία τουλάχιστον τεσσάρων ωρών δίκης, η πρόεδρος εξέδωσε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί να εφαρμόσει αυτή την απόφαση».

Κούγιας: Αν αλλάξουν οι όροι ο κ. Φουρθιώτης θα μπορεί να κάνει μήνυση στο σταθμό

Ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε επίσης πως σε οποιαδήποτε παρέκκλιση του σταθμού από τη δικαστική απόφαση ο Μένιος Φουρθιώτης θα μπορεί να κάνει μήνυση στο κανάλι, καθώς το αδίκημα θα είναι διαρκές μέχρι να υπάρξει τυχόν νέα δικαστική απόφαση που θα ανατρέπει τη σημερινή.

«Η δικαστική απόφαση καθορίζει ότι πρέπει να γίνονται ακριβώς όλα όσα έχουν αναγραφεί στη συμφωνία του κ. Φουρθιώτη και με την παλιά και με την καινούρια ιδιοκτησία του Epsilon. Καθορίζονται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Ό,τι αλλάξει από αυτή τη δικαστική απόφαση, αυτομάτως καθιστά τον οποιονδήποτε υπεύθυνο, ουσιαστικά υπόδικο μιας αυτόφωρης διαδικασίας, το αδίκημα είναι διαρκές. Κάθε φορά που ο οποιοσδήποτε θα παραβαίνει αυτή τη δικαστική απόφαση, αυτομάτως ο κ. Φουρθιώτης θα μπορεί να μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα να κάνει μήνυση, να ενεργοποιηθούν αμέσως οι διωκτικές αρχές, να συλληφθούν οι άνθρωποι αυτοί και να πηγαίνουν αμέσως στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία να δικαστούν. Η διάρκεια αυτής της αποφάσεως θα ισχύει μέχρι να υπάρξει νέα δικαστική απόφαση που θα την ανατρέπει».

Το νέο πλατό των 850 τμ. και το μήνυμα του παρουσιαστή

H εκπομπή «Αποκαλυπτικά» που ξεκίνησε για τη νέα σεζόν στις 11 Σεπτεμβρίου ως «Αποκαλυπτικά Plus» θα αλλάξει και πάλι όνομα και θα λέγεται «Αποκαλυπτικά Live», ενώ θα βγαίνει από νέο πλατό έκτασης 850 τμ.

Για τη δημιουργία του χρειάστηκε να κατεδαφιστούν τα πλατό που χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο διάστημα ο Μένιος Φουρθιώτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αννίτα Πάνια μαζί!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μένιος Φουρθιώτης έγραψε για τη νέα του εκπομπή:

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη…. ζήσε, χαμογέλασε… μα πάντα να είσαι αληθινός… ερχόμαστε και στο νέο πρόγραμμα του Open TV με διευρυμένη θεματολογία εκπομπής, νέο σύγχρονο και minimal σκηνικό, νέο όνομα εκπομπής, νέα σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής που πλέον θα υπογράφει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες που εγγυάται την ποιοτική εικόνα και αισθητική της εκπομπής μας που θα λέγεται πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE».

Πηγή: zappit

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς