27.5 C
Athens

Tα pre game και η κάλυψη του αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία από Epsilon TV και Cosmote TV

Tο παιχνίδι θα έχει διπλή, παράλληλη κάλυψη από τα δύο κανάλια απόψε το βράδυ στις 21:45

Από δύο κανάλια παράλληλα, το Epsilon TV και το Cosmote TV θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ στις 21:45 ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για το Nations League.

H Ελλάδα θα επιχειρήσει να πάρει ρεβάνς από τους Ούγγρους για την ήττα στη Βουδαπέστη τον περασμένο μήνα, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό της.

Στο Epsilon το pre game θα ξεκινήσει στις 20:45 με τη Χριστίνα Βραχάλη, ενώ οι νέες «μεταγραφές» του καναλιού Μανώλης Σφακάκης και Γιώργος Τσαντάκης  (και οι τρεις δημοσιογράφοι έρχονται από τον ΣΚΑΪ) θα συντονίζουν συνδέσεις με οκτώ ρεπόρτερ του σταθμού, που θα καλύψουν κάθε σημείο του γηπέδου για ρεπορτάζ και ζωντανές συνεντεύξεις.

Τον αγώνα θα περιγράψει ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ενώ στον σχολιασμό θα βρίσκεται ο Στράτος Αποστολάκης, που μετρά 96 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, ενώ ήταν και ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το «χρυσό» γκολ της Ελλάδας απέναντι στην Ουγγαρία, χάρη στο οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994.

Δίπλα στους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται οι Γρηγόρης Ατρείδης και Μιχάλης Τσίγκρης.

Στο συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV το pre game θα ξεκινήσει στις 20:30 με συντονιστή εκπομπής τον Αντρέα Παλομπαρίνι, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Ανδρέας Σερεβέτας, Αλκης Τσαβδαράς και Αριάνα Παπαγιάννη. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Βεβαίως και τα δύο κανάλια θα έχουν και το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με post game εκπομπές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς