14.4 C
Athens

Τέλος ο Ρόππας από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Παρελθόν από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αποτελεί ο Ηρακλής Ρόππας, ο οποίος πλέον μπορεί να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε σύλλογο της αρεσκείας του

Ελεύθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του σε σύλλογο της αρεσκείας του είναι πλέον ο Ηρακλής Ρόππας.
Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός μετά από συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη του Θριάμβου Χαϊδαρίου εξασφάλισε τη ελευθέρας του και πλέον μπορεί απερίσπαστος να διαπραγματευθεί με την ομάδα που που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στη σταδιοδρομία του.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο 34χρονος αμυντικός έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό με θητεία σε πολλούς συλλόγους εκ των οποίων αρκετοί ανώτερων κατηγοριών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Νέα Αρτάκη, Ασπρόπυργο, Ωρωπό, Αμφιάραο Καλάμου, ΟΦ Ιεράπετρας, Θεμιστοκλή, Αναγέννηση Άρτας, Αίαντα Σαλαμίνας, Ελασσόνα, Νίκη Βόλου, Νέα Ιωνία, Ήφαιστο Περιστερίου, Θήβα, Βύζαντα Μεγάρων και Άγιο Ιερόθεο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και οι στενοί του συνεργάτες εντείνουν τους ρυθμούς προετοιμασίας, ενόψει του επερχόμενου δύσκολου, όσο και ιδιαίτερα καθοριστικού αγώνα κόντρα στον Αθηναϊκό, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς