19 C
Athens

Ο Πατούλης, ο Παχατουρίδης και η «σφήνα» του Σγουρού

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης και ο Ανδρέας Παχατουρίδης παίζουν τα… ρέστα τους για να πάρουν το χρίσμα από τη ΝΔ, η υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού με το ΚΙΝΑΛ αλλάζει τις ισορροπίες στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής

Ο «πόλεμος» μεταξύ Γιώργου Πατούλη και Ανδρέα Παχατουρίδη με έπαθλο την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής καλά κρατεί…
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και ο Δήμαρχος Περιστερίου δίνουν μάχη για το ποιος θα εξασφαλίσει το χρίσμα και θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ. Ο κάθε ένας από τους υποψηφίους διαρρέει ότι κέρδισε τη μάχη, όμως οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει τις υποψηφιότητες στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν εξ’ αρχής το φαβορί και μάλιστα δέχθηκε να μην θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας, αφήνοντας έτσι όλο το… γήπεδο στον Κώστα Μπακογιάννη. Αν τελικά δεν πάρει το χρίσμα για την Περιφέρεια είναι άγνωστο τι θα πράξει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος.
Ο Παχατουρίδης από την άλλη θεωρείται ότι κάνει καλύτερο «γκελ» στους ψηφοφόρους έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στο Περιστέρι και θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Δημάρχους στη χώρα.

Την ίδια στιγμή η υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού με το ΚΙΝΑΛ δίνει τροφή για σκέψεις στη ΝΔ. Θα μπορέσει ο δικός της υποψήφιος να ξεπεράσει τον Σγουρό και να πάει σε δεύτερο γύρο με την νυν Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου ή τι θα γίνει σε περίπτωση που περάσει στον δεύτερο γύρο ο υποψήφιος του κόμματος και βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σγουρό;

Στο Μοσχάτο υπολογίζουν ως πολύ δυνατό αντίπαλο τον Γιάννη Σγουρό. Αν αυτός βρεθεί απέναντι στη Δούρου (στον δεύτερο γύρο) είναι δεδομένο ότι θα έχει τη στήριξη της ΝΔ.
Οι επόμενες μέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο πλευρές Πατούλης και Παχατουρίδης χρησιμοποιούν όλα τα όπλα τους για να κερδίσουν τη μάχη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς