18.3 C
Athens

«Μερέτ-Καρνέζης στη Νάπολι με 35.000.000 ευρώ» (vid)

«Πακέτο» τους δύο τερματοφύλακες της Ουντινέζε κλείνει η δευτεραθλήτρια Ιταλίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα

Ντόμινο εξελίξεων στα γκολπόστ της Νάπολι, αφού ο Πέπε Ρέινα έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Έτσι, οι δευτεραθλητές Ιταλίας σχεδιάζουν την επόμενη μέρα τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com, λοιπόν, ο Ορέστης Καρνέζης είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στους Ναπολιτάνους. Και δε θα είναι μόνος του, αφού οι «παρτενοπέι» θα αποκτήσουν και τον Άλεξ Μερέτ, που ανήκει επίσης στην Ουντινέζε. Το κόστος της διπλής μεταγραφής θα προσεγγίσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μπορεί να εκτοξευτεί στα 35 μετά από μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Καρνέζης, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γουότφορντ, όπου έγραψε 16 συμμετοχές με παθητικό 25 γκολ και 4 ανέπαφες εστίες. Ο Μερέτ, από την άλλη, τα τελευταία δύο χρόνια φοράει τη φανέλα της ΣΠΑΛ, επίσης με τη μορφή δανεισμού. Τη χρονιά που μας πέρασε συμπλήρωσε 14 συμμετοχές με 16 γκολ παθητικό και 5 παιχνίδια δίχως να δεχτεί τέρμα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ορέστη Καρνέζη, όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ουντινέζε:

Και τις καλύτερες αποκρούσεις του Μερέτ, κατά τη φετινή του παρουσία στη ΣΠΑΛ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς