22.4 C
Athens

Στο τιμόνι του ΑΠΟΕΛ ο Πάολο Τραμετσάνι

Ο Ιταλός Πάολο Τραμετσάνι είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο οποίος διαδέχεται τον Πορτογάλο Μπρούνο Μπαλτάζαρ

Με τον Ιταλό Πάολο Τραμετσάνι θα πορευθεί ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν ο ΑΠΟΕΛ με τον 48χρονο προπονητή να διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία τον Πορτογάλο Μπρούνο Μπαλτάζαρ που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «γαλαζοκίτρινους», πληρώνοντας το μάρμαρο για τις μέτριες εμφανίσεις και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Ο Πάολο Τραμετσάνι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Κύπρου, είναι γεννημένος στις 30 Ιουλίου του 1970 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας το 2011. Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου που οδήγησε την ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της που ήταν η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Την περίοδο 2016-2017 εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην FC Lugano με την οποία εξασφάλισε είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa League. Την επόμενη χρονιά εργάστηκε στον πάγκο της Ελβετικής FC Sion. Βοηθός προπονητής θα είναι ο Πασκουάλε Ρόκο που είναι κάτοχος UEFA PRO και εργάστηκε προηγουμένως στις Gubbio U19, Perugia και Bari ενώ τέλος ο Γιώργος Κωστής παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς