17.7 C
Athens

UEFA: Ή συμμορφώνεστε ή GRExit!

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για τα διαιτητικά εγκλήματα και στέλνει ΟΥΕΦΑτζήδες στην Αθήνα για συνάντηση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Η είδηση πέρασε στα ψιλά. Έρχονται, λέει, κάτι ΟΥΕΦΑτζήδες για να μιλήσουν σε εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, ν’ αναφερθούν στη διαιτησία και το VAR. Για αύριο Πέμπτη, τους έχουν καλέσει.

Θα κάτσουν, δηλαδή, σ’ ένα ξενοδοχείο, θα πιούνε το καφεδάκι και θα μιλήσουνε για τη διαιτησία του Λάμπρου στην Ξάνθη, για το πέναλτι του Κουτσιαύτη στον ΠΑΟΚ και τα άλλα εγκλήματα που γίνονται κάθε Κυριακή. Αν, δηλαδή, υπήρχε VAR, δεν θα γινότανε τίποτα. Λοιπόν, ακούστε τι θα τους πουν οι ΟΥΕΦΑτζήδες. Αυτά, μόνο στο FWS.GR θα τα διαβάσετε, πουθενά αλλού.

Ένα κι ένα, κάνουν δύο. Αυτό θα τους πουν. Ότι ξέρουμε με το νι και με το σίγμα τι παίζεται εφέτος στο ποδόσφαιρό σας. Με στοιχεία θα μιλήσουνε. Ότι αυτός ο διαιτητής ανήκει στην αντιπολίτευση, αυτοί είναι της συμπολίτευσης και κανένας δεν είναι ανεξάρτητος.

Ολόκληρο φάκελο θα έχουν μαζί τους, οι ΟΥΕΦΑτζήδες. Κανένας δεν μπορεί να τους ξεγελάσει. Ξέρουν τα πάντα, γιατί πληρώνουν ανθρώπους γι’ αυτό. Ύστερα, είναι κι ο Θόδωρος στην ΟΥΕΦΑ, γενικός δερβέναγας. Γίνεται να μην ξέρει πως παίζεται το έργο φέτος;

Άλλωστε, ο ίδιος ο Θόδωρος Θεοδωρίδης την προκάλεσε αυτή τη συνάντηση. Και τι θα πούνε οι απεσταλμένοι; Ότι άπαξ και δούμε ένα έγκλημα από τους διαιτητές, σας πετάμε έξω επ’ αόριστον. Και τις ομάδες σας και την εθνική ομάδα. Αυτό θα τους πούνε.

Ή συμμορφώνεστε ή άντε γεια τα λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ και η εθνική σας να πάει να παίζει φιλικά με τη Σιέρα Λεόνε, την οποία επίσης πέταξε έξω η ΦΙΦΑ για τέτοιες ματσαραγκιές. Όπως στο λέω.

Η ΟΥΕΦΑ έχει δορυφορική τηλεόραση και πιάνει όλους τους δορυφόρους. Ξέρει ποιος μεγάλος ενδιαφέρεται για ποιον μικρό. Ξέρει γιατί η Λάρισα ζήτησε ξένο διαιτητή με τη Λαμία. Όλα τα ξέρουν οι ΟΥΕΦΑτζήδες. Ότι πολλοί είναι της προσκολλήσεως.

Και για τον Κουτσιαύτη που έδωσε το πέναλτι – μαϊμού στον ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, και για τον Καμπούρη ξέρουνε γιατί σφύριξε τρία μέτρα οφ σάιντ τον Πρίγιοβιτς και για τον Κριστόφερσεν ξέρουνε, το Δανό, που τον έφερε ο Τριτσώνης για να σφυρίξει ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Φοβερά πράγματα έχουν να γίνουν αύριο στην Αθήνα και κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι. Νομίζουν ότι θα μιλήσουν για το VAR οι ΟΥΕΦΑτζήδες. Για τον Παπαδόπουλο από τη Μακεδονία θα μιλήσουνε που έδωσε το ανύπαρκτο πέναλτι στο Μάνταλο στο ματς με την ΑΕΚ.

Να σου πω και το κυριότερο; Οι ΟΥΕΦΑτζήδες ξέρουν ακόμα και σε ποια καφέ συχνάζουν οι διαιτητές κι οι βοηθοί. Κανένας δεν μπορεί να την δει πονηράκος. Γι αυτό και το ξαναλέω. GRExit την περιμένει την Ελλαδίτσα στο επόμενο σφύριγμα – μαϊμού. Κι όχι σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού. Σε οποιοδήποτε!

Και ρωτάω τώρα εγώ. Είσαι ο Μελισσανίδης που παίζεις στους ομίλους. Μάλιστα. Και ρέει το χρήμα άφθονο. Τρέχουν τα ελβετικά φράγκα από τα μπατζάκια. Και πάει ο Λάμπρου και τη σφάζει τη Λάρισα με την Ξάνθη και κινδυνεύεις να το χάσεις το χρήμα.

Είσαι ο Σαββίδης και θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα για να βγεις του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχεις ομαδάρα. Τρένο, πάει. Καθάρισες και ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θ’ αφήσεις τον Λάμπρου και τον Κομίνη να σου χαλάσει τη μανέστρα; Όχι, βέβαια.

Γι αυτό λέω, δεν είναι απλά τα πράγματα. Αύριο, Πέμπτη, θα γίνει χαμός στην Αθήνα. Αυτοί που θα πάνε από τους τρεις μεγάλους, μόνο θ’ ακούνε. «Κιχ» δεν θα βγάλουνε.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς