20.9 C
Athens

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για Κωνστάντιο και Παναθηναϊκό

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την πρόσληψη του Κώστα Κωνστάντου στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του Football Administrative Officer

Η νέα σελίδα που γράφεται από χθες στα διοικητικά του Παναθηναϊκού με τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στον Ταϊλανδό broker Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ φέρνει και νέα πρόσωπα στην ομάδα, όπως ήταν φυσιολογικό.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κωνστάντος έχει συμφωνήσει να αναλάβει το πόστο του Football Administrative Officer στο τριφύλλι, έχοντας το τελευταίο διάστημα επικοινωνία και με την πλευρά του Ταϊλανδού ενώ αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής τόσο από τον Ταϊλανδό όσο και από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το μόνο που απομένει είναι μόνο η ανακοίνωση προκειμένου ο Κωνστάντος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα που ουσιαστικά θα είναι να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση της ομάδας.

Tο who is who

Ο Κώστας Κωνστάντος υπήρξε σημαντικό στέλεχος της Λάρισας επί ημερών Πηλαδάκη όπου εκπροσωπούσε τους «βυσσινί» στις κληρώσεις της διοργάνωσης στην Νιόν της Ελβετίας. Πρόκειται για άνθρωπο με ισχυρές διασυνδέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό που στο παρελθόν έχει αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες.

Ως στενός συνεργάτης του Κώστα Πηλαδάκη, ήταν από τα στελέχη που είχαν λόγο σε ζητήματα του σχεδιασμού της ομάδας, ενώ πάντα σε συνεννόηση με τον πρόεδρο των Θεσσαλών έπαιρναν τις αποφάσεις στα μεταγραφικά. Γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως στη Λάρισα θεωρείται ως ο άνθρωπος που μαζί με τον Πηλαδάκη κατάφεραν να δημιουργήσουν την ομάδα που έφτασε ξανά να κοιτάει στα μάτια τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου με παρουσίες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, συμμετοχές στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και πρώτα από όλα φυσικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν αυτός που σε αρκετές περιπτώσεις βγήκε μπροστά σε δύσκολες στιγμές για να μιλήσει στον κόσμο και να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα όταν μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά στους οπαδούς της ΑΕΛ και να υπερασπιστεί τον Εβρίτη τεχνικό. Αυξημένες αρμοδιότητες είχε ο Κωνστάντος και σε θέματα που αφορούσαν το νέο γήπεδο της ομάδας που κατασκευάστηκε επί εποχής Πηλαδάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς