19.1 C
Athens

Υποψήφιος για την Ευρωβουλή ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Κώστας Βέργος αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της ΝΔ και θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Βέργος σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.GR θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Σε συζητήσεις που έχουν γίνει για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου για την ευρωβουλή στη ΝΔ, έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Ο Κώστας Βέργος απάντησε θετικά όταν ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος. Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη κι όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους…

Το βιογραφικό του
Ο Κώστας Βέργος γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό Του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήταν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του.

Το 2009 ξεκίνησε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση.

Το 2013 εκλέχτηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Το 2014 συνέχισε να εργάζεται στο κομμάτι της εκπαίδευσης ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού.

Διετέλεσε υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ. Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2016 εξελέγη Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Επανίδρυσης, με ποσοστό 75,84%.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς