16.8 C
Athens

Παντελάκης: «Θα τα δώσουμε όλα στην Κρακοβία για την πρόκριση»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης φάνηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στην Βίσλα αλλά έδειξε συγκρατημένος.

Θεωρεί ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα αφήνει περιθώρια πρόκρισης και είναι αισιόδοξος, ενώ κρύβει και εκπλήξεις.

Να τι είπε αναλυτικά:

«Είχαμε την ατυχία της αγγελικής Νικολοπούλου που της έτυχε κάτι έκτακτο και δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα και έτσι μοιραία το ροτέϊσον μίκρυνε. Το δεύτερο μεγάλο κέρδος μας είναι ότι παίξαμε στο ΣΕΦ ήρθε πολύς κόσμος φώναξε και ενίσχυσε την ομάδα πολύς κόσμος που χάρηκε και είναι μεγάλο κέρδος για το ελληνικό μπάσκετ. Είχαν κίνητρο τα κορίτσια να παλέψουν να γίνουν πιο σκληρές. Δεν θεωρώ ότι η Βίσλα μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της, εμείς όμως έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας να κάνουμε και κάποια διαφορετικά πράγματα. Είναι μια ομάδα με επτά ξένες παίκτριες αλλά δεν έχουμε λόγο να μην συγκριθούμε μαζί τους.

Την Παρασκευή θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και να δούμε ποιος θα κερδίσει. Άλλα φιλικά βοήθησαν να προετοιμαστούμε καλά άλλα ίσως να μην μας έκαναν καλό. Παρά ταύτα το επίπεδο του γυναικείου στην Ελλάδα συνεχώς βελτιώνεται και θα μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η πρόκριση. Παίξαμε μόνο το α΄ ημίχρονο. Και 20 να νικούσαμε και 10 να χάναμε δεν θα άλλαζε κάτι, στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση, έχουμε δύο μέρες να δουλέψουμε και θα το πράξουμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς