16.8 C
Athens

Βραβεύεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Ιστορική σεζόν πραγματοποίησαν πέρυσι τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σαρώνοντας τα τρόπαια τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη

Η περσινή χρονιά τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήταν ονειρεμένη με πολλούς εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους, ενώ ερυθρόλευκο χρώμα είχαν αρκετοί τελικοί διεθνών διοργανώσεων.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των επιτυχιών είναι η σημερινή βράβευση από το ΙΕΚ Άλφα. Συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σήμερα (Τετάρτη, 13:00), παρουσία πολιτικών και αθλητικών προσωπικοτήτων, θα βραβεύσει τις ομάδες των Πειραιωτών για τις σπουδαίες επιτυχίες τους.

Αναλυτικά οι ομάδες του Ολυμπιακού που θα βραβευτούν στη σημερινή εκδήλωση: βόλεϊ Ανδρών (Πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ, συμμετοχή στον τελικό του CEV Challenge Cup), βόλεϊ Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, CEV Challenge Cup), πόλο Ανδρών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, LEN Champions League), πόλο Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, συμμετοχή στον τελικό του LEN Trophy), χάντμπολ Ανδρών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο), μπάσκετ Γυναικών (Πρωτάθλημα, Κύπελλο) κολύμβησης (Πρωτάθλημα Γενικής, Ανδρών, Γυναικών), στίβου (Πρωτάθλημα Κλειστού Ανδρών, Πρωτάθλημα Ανοιχτού Ανδρών) πινγκ πονγκ (Πρωτάθλημα Ανδρών, Πρωτάθλημα Γυναικών) και πυγμαχίας (Πρωτάθλημα Ανδρών κατηγορία Elite).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί η συνεργασία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αναφορικά με την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career In Athletics».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς