19.1 C
Athens

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη χαλαρώνει στο τζακούζι λίγο πριν ξεκινήσει το Nomads 2 (video)

To γνωστό μοντέλο απολαμβάνει το τοπίο της Μαδαγασκάρης και ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του Nomads 2, του παιχνιδιού πάνω στο οποίο ο ΑΝΤ1 έχει «σπρώξει όλες του τις μάρκες» για το πρώτο μισό της νέας σεζόν, προκειμένου να μαζέψει όλη την τηλεθέαση.

Ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του σ’ αυτή την προσπάθεια είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το γνωστό μοντέλο που έγινε γνωστό από το Next Top Model το οποίο άλλωστε της άνοιξε την πόρτα για το μόντελινγκ.

Η Αλεξανδράκη είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το εκρηκτικό κορμί της είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσει τα βλέμματα (και την τηλεθέαση, όπως θέλει να ελπίζει ο ΑΝΤ1).

Εκτός των άλλων, όποιος τη θυμάται από το Next Top Model, θα θυμάται πως είναι μια κοπέλα που δημιουργεί έντονα πάθη και δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω.

Την Πέμπτη, στις 11 Οκτωβρίου το Nomads 2 κάνει πρεμιέρα, αλλά εδώ και μια βδομάδα οι παίχτες βρίσκονται σε resort στη Μαδαγασκάρη για να περάσουν άνετα και χορταστικά τις μέρες πριν ξεκινήσουν τα ζόρια.

Στην πραγματικότητα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τους υπόλοιπους τα ζόρια ξεκίνησαν από το Σάββατο, όταν και μετέβησαν στις παραλίες που θα ζήσουν για το επόμενο διάστημα.

Για το καλό κατευόδιο η Δήμητρα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram της όπου χαλαρώνει στο τζακούζι και εκεί που σίγουρα θα εστιάσουν οι περισσότεροι είναι στο πλούσιο μπούστο της.

Η ίδια θαυμάζει το τοπίο και οι τηλεθεατές είναι βέβαιο ότι θα θαυμάσουν την ίδια, μόλις ξεκινήσει να προβάλλεται το ριάλιτι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς