17.4 C
Athens

Στη Έδεσσα για το «3Χ3» ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμη για το «3Χ3» στη Handball Premier η νταμπλούχος ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Αερωπό (10/10, 17:00)

Με προορισμό την Έδεσσα αναχώρησε την Τρίτη (9/10) το πρωί η αποστολή της νταμπλούχου ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (10/10) στις 17:00 τον Αερωπό Έδεσσας στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier. Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κόμλο και λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό της Κυριακής (14/10) με τους Ούγγρους στο Ρέντη (17:00), οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν την 3η νίκη τους ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Αντώνης Κόντης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς