19.7 C
Athens

Παυλοπούλου : «Έπρεπε να νικήσουμε και να πάρουμε διαφορά»

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου, η αποκάλυψη της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό σε δηλώσεις της μετά το τέλος του ματς είπε τα εξής:

«Μπορούσαμε και θα έπρεπε να νικήσουμε και να πάρουμε μία καλύτερη διαφορά. Η Βίσλα δεν εμφανίστηκε έτοιμη, αλλά κι εμείς αντίστοιχα δεν ήμασταν τόσο καλές όσο θα έπρεπε. Όσο για το τελευταίο σουτ ήταν μια καινούρια επίθεση κι εγώ προσωπικά δεν σκέφτηκα κάτι άλλο. Είπαμε να βρούμε ένα καλό, ανοιχτό σουτ. Δεν είπαμε για τρίποντο ή δίποντο.

Είναι απίστευτος αυτός ο τελευταίος μήνας. Γεμάτος συγκινήσεις. Μία με την Εθνική Ομάδα, καθώς ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με τη Γυναικών και φτάσαμε να παίζουμε στη μεγαλύτερη διοργάνωση, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και κατάφερα να βοηθήσω και την ομάδα, οπότε για μένα ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Πήρα πολλά πράγματα και ελπίζω να τα βάλω κι εδώ με τον Ολυμπιακό.

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ σίγουρα είναι φανταστικό να παίζεις εδώ. Κάποιες φορές ερχόμουν και στο γήπεδο, γιατί είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα. Προπονήσεις κάναμε εδώ πριν από μια εβδομάδα. Μου είπε η Κατερίνα Σωτηρίου «φτάσαμε να δούμε και το όνομά μας στο πίνακα εδώ στο ΣΕΦ.

Για την ρεβάνς πρέπει να κοιτάξουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Είναι ένα καινούριο ματς που ξεκινάει από το μηδέν και δεν μπορούμε να μεταφέρομε τίποτα από το σημερινό. Είναι ένα παιχνίδι «do or die», οπότε θα τα δώσουμε όλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς