23.2 C
Athens

Ο Τιερί Ανρί φαβορί για αντικαταστάτης του Ζαρντίμ

Κοντά στην έξοδο από τη Μονακό βρίσκεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καθώς φαίνεται να πληρώνει τις κακές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Tην πόρτα της εξόδου από την Μονακό αναμένεται να δει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πληρώνοντας το μάρμαρο για τη κακή εμφάνιση των Μονεγάσκων στο φετινό πρωτάθλημα με την εντός έδρας ήττα από την Ρεν να είναι ουσιαστικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο Πριγκιπάτο από τον Ιούνιο του 2014 υπογράφοντας αρχικά για 2+1 χρόνια όπου τόσο την πρώτη του χρονιά όσο και την δεύτερη η ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση στο Σαμπιονά.

Τη σεζόν 2016-17 με μια άκρως νεανική ομάδα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 17 χρόνια φτάνοντας παράλληλα στα ημιτελικά τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Κυπέλλου Γαλλίας όπου έχασε το τρόπαιο στον τελικό από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Να σημειωθεί πως στις 12 Μαϊου του 2015 υπέγραψε επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2019 ενώ τον Ιούνιο του 2017 συμφώνησε μέχρι το 2020.

Βλέποντας ο Ρώσος ιδιοκτήτης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ότι η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα είναι έτοιμος για δραστικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν από την τεχνική ηγεσία έχοντας κάνει προκαταρκτικές επαφές με τον Τιερί Ανρί ενώ στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Αρσέν Βενγκέρ που έφτιαξε το όνομά του στον σύλλογο στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς