22.6 C
Athens

Προσπάθεια ανασύνταξης στον Αίαντα Σαλαμίνας

Μια κακή παρένθεση θεωρούν στον Αίαντα Σαλαμίνας την βαριά ήττα με 1-7 από τον Ερμή Κορυδαλλού. Ήδη στον σύλλογο γίνεται προσπάθεια ανασύνταξης και ο ιστορικός σύλλογος να βρει τον δρόμο.

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά το χθεσινό σοκ που ζήσαμε όλοι , η διοίκηση υπόσχεται στον φίλαθλο κόσμο της ότι θα κάνει ότι περνά απ το χέρι της να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατόν αυτό το κακό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση σωτηρίας εδώ και 3 χρόνια παλεύει καθημερινά για την βιωσιμότητα του συλλόγου και την αξιοπρέπεια του.

Δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική απ όπου και αν προέρχεται και κάνουμε για πολλοστή φορά πρόσκληση σε όποιον αγαπά και πονά την ομάδα να έρθει στην Διοίκηση!

Ο Αίας ανήκει στον κόσμο του και όλοι είμαστε στρατιώτες του

ΥΓ. Όσοι χάρηκαν χθες δεν είναι και δεν ήταν ποτέ Αίας.»

*Για την χθεσινή βαριά ήττα ο αρχηγός της ομάδας Τόνι Σταυράτης δήλωσε στηρίζοντας τους συμπαίκτες του:

«Έχω να δηλώσω ότι σαν αρχηγός της ομάδας αυτομάτως είμαι και η ασπίδα της ότι στηρίζω τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση ότι μια ήττα δεν μπορεί να επηρεάσει την ομάδα μας και τους στόχους μας. Ο Αίαντας είναι βασιλιάς και κανένας βασιλιάς δεν άφησε τον πόλεμο χάνοντας μια μάχη… Δυστυχώς όλοι τον Αίαντα τον βλέπουν σαν τελικό και περιμένουν να βρεθεί στην κακή του μέρα για να φανούν και να ακουστούν ακόμα και σε αυτήν την βαριά ήττα ακούγεται ότι έχασε ο Αίαντας όχι ότι κέρδισε κάποια άλλη ομάδα. Αυτό να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια και να καταλάβουμε ότι μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες και δυστυχώς ούτε σεβασμός.
Τέλος για όλους αυτούς που άνοιξαν το στόμα τους στην ήττα ένα έχω να τους πω.. ο Αίαντας θα τα βάλει με όλους και με όλα θα βγει πρωταθλητής και ότι στην ζωή είναι όλα δανεικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς