20.8 C
Athens

Γουλβς όπως… Ολυμπιακός

Όπως ο Ολυμπιακός για τον Ποντένσε, έτσι κι η Γουλβς για τον Πατρίσιο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι αρνείται να καταβάλει χρήματα για τη μεταγραφή του Πορτογάλου τερματοφύλακα

Ατέλειωτες μοιάζουν οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν ως ελεύθεροι από τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας το καλοκαίρι που πέρασε, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Πορτογαλικής O’ JOGO.

Ο νέος πρόεδρος της Σπόρτινγκ Φεντερίκο Βαρνάντας προσπαθεί να λύσει τα ζητήματα εξωδικαστικά ζητώντας συγκεκριμένα χρηματικά ποσά για τον κάθε παίκτη. Παράλληλα με την υπόθεση του Ζέλσον Μάρτινς, δουλεύεται κι αυτή του Ρούι Πατρίσιο ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Γουλβς. Υπενθυμίζουμε πως κι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ποντένσε ως ελεύθερο το καλοκαίρι κι η Σπόρτινγκ ζητά ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Από την πλευρά της, η αγγλική ομάδα αρνείται να καταβάλλει χρηματικό ποσό στον πορτογαλικό σύλλογο με το επιχείρημα ότι εδώ και καιρό έχουν παρουσιαστεί γραπτώς στο CAS σοβαροί λόγοι που του επέτρεψαν να αποχωρήσει νόμιμα ως ελεύθερος.

Παράλληλα, η Γουλβς δεν αγχώνεται για πιθανή τιμωρία του ποδοσφαιριστή κάτι που θα συνεπαγόταν και πρόστιμο για τον ίδιο τον σύλλογο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς