20.8 C
Athens

Τώρα χτίζει συνοχή και χαρακτήρα ο Ολυμπιακός

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται, με τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού, η ποδοσφαιρική λογική, σύμφωνα με την οποία μια ομάδα που ανανεώνει το ρόστερ της σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο ο Ολυμπιακός φέτος, παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της και στα αποτελέσματά της.

Στην περίπτωση μάλιστα του Ολυμπιακού τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά και πολύ σωστά είπε ο Μαρτίνς ότι «ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας».

Ναι χάνονται ευκαιρίες, χάνονται ακόμα και γκολ που λέμε ότι «αυτό δεν χάνεται», όμως κανένας δεν πρέπει να ξεχνάει ότι αυτή η ομάδα τώρα χτίζει τον χαρακτήρα της, την συνοχή της και σίγουρα ο χρόνος δουλεύει υπέρ της, όσο σίγουρο είναι και ότι χρειάζεται χρόνο.

Επίσης, οι παντός είδους ποδοσφαιρικοί ξερόλες θα πρέπει να σταματήσουν να την πέφτουν στον Μαρτίνς. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω ούτε προσωπικά, ούτε σαν προπονητή τον γνωρίζω, βλέπω όμως τη δουλειά που έχει κάνει με μια ομάδα που έχει 20 καινούργιους παίκτες. Μέσα σε μόλις τρεις μήνες… Και εδώ είναι που λένε δοκάρι και μέσα ήρωας και παιχταράς, δοκάρι και έξω μ…κας.

Γιατί εάν με την ΑΕΚ η μπάλα στο σουτ του Χασάν πήγαινε μέσα ή το έβαζε το «άχαστο» ο Φετφατζίδης, τώρα όλοι θα μίλαγαν διαφορετικά και θα είχαν ξεχάσει την κριτική και την γκρίνια.

Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι φτιάχνει κάτι πραγματικά καλό και χρειάζεται στήριξη τώρα στα δύσκολα για να το πετύχει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς