18.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Σιγουριά και πίστη για τα ντέρμπι

Ο Γιώργος Δώνης είναι σίγουρος πως θα συνεχιστεί η καλή εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός και στα ντέρμπι που έρχονται στις επόμενες αγωνιστικές

Ο Παναθηναϊκός είναι την δεδομένη χρονική στιγμή μία από τις πλέον πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό φανερώνει και το γεγονός πως είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο οι τρεις αήττητοι της Super League.

Όμως αυτό δεν είναι ικανό να καθησυχάσει τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό τα οποία ακολουθούν μετά τα παιχνίδια με το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος τεχνικός του «τριφυλλιού» κρατάει χαμηλούς τόνους και ετοιμάζει τα πλάνα του για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Άλλωστε όπως δηλώνουν όλοι στον Παναθηναϊκό βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος κάνουν ταμείο. Παρ’ όλα αυτά στους «πράσινους» εκφράζουν την σιγουριά και την πίστη τους για τα ντέρμπι, με την εικόνα που δείχνουν οι «μπέμπηδες» στους ως τώρα αγώνες. Άλλωστε και στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, στο οποίο δέχτηκαν μεγάλη πίεση, κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, κάτι που βοηθάει να έχουν εμπιστοσύνη στους παίκτες τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς