21.5 C
Athens

Παναθηναϊκός: Έκπληξη η μη κλήση του Χατζηγιοβάνη στην Εθνική

Το γεγονός πως δεν κλήθηκε ούτε στις χθεσινές κλήσεις ο Τάσος Χατζηγιοβάννης έχει προκαλέσει απορία στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι αποδεδειγμένα ο πλέον πιο φορμαρισμένος παίκτης των «πρασίνων», αλλά και ο πιο φορμαρισμένος εξτρέμ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε αυτό αποδεικνύουν και οι αριθμοί, καθώς ο νεαρός ακραίος επιθετικός του Παναθηναϊκού μετράει 2 τέρματα, 3 κερδισμένα πέναλτι και 3 ασίστ.

Για τον λόγο αυτό άπαντες ανάμεναν πως θα βρίσκεται έστω και την τελευταία στιγμή στα πλάνα του Μίκαελ Σκίμπε, όμως έπεσαν έξω. Ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής προτίμησε να καλέσει τον Γιάννη Φετφατζίδη, για να καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία του Τάσου Δώνη, κάτι που προκάλεσε έντονη αίσθηση στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ειδικά μετά την εμφάνιση του παίκτη των Ερυθρολεύκων, στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πάντως, ο Έλληνας άσος των «πρασίνων» βρίσκεται στις κλήσεις του Αντώνη Νικοπολίδη, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας. Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα χρειάζεται νίκη ή έστω και την ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση για το Euro της Ιταλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς