18.3 C
Athens

Γκόλιας: «Οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι»

Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, κάνοντας έντονη αναφορά στα διαιτητικά λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τα εξωαγωνιστικά είναι άλλων ανθρώπων δουλειά. Και με δέκα παίκτες είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το ματς. Πιστεύω ότι απειλήσαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο. Παρόλα αυτά φεύγουμε με άδειες αποσκευές. Θα ξεκουραστούμε. Θα γεμίσουμε τις μπαταρίες και θα επανέλθουμε δριμύτεροι στο πρωτάθλημα για να συνεχίσουμε με νίκες.

Θεωρώ ότι και στις δύο ομάδες έβγαλε ο διαιτητής, χωρίς λόγο, πολλές κίτρινες κάρτες. Δυστυχώς γι’ αυτόν. Σε κάποια μαρκαρίσματα που ίσως είναι για δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν μπορούσε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Η δουλειά μου είναι αγωνιστική. Θα μιλάω μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, Όλοι όσοι είδαν τον αγώνα, είδαν τα λάθη του. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί τέτοιο λάθος σε κανέναν αγώνα.Οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι και όχι πρωταγωνιστές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς