19.9 C
Athens

Την Ακρόπολη επισκέφθηκε η αποστολή της Βίσλα (pic)

Το FWS.GR βρέθηκε κοντά στην αποστολή της Βίσλα Κρακοβίας, η οποία έχει καταλύσει σε αθηναϊκό ξενοδοχείο και αφού το πρωί περιηγήθηκε στα αξιοθέατα και την Ακρόπολη το απόγευμα γνώρισε το κλειστό ΣΕΦ όπου θα γίνει ο αγώνας.

Ο κόουτς Κριστόφ Ζέβτζικ ήταν συγκρατημένος και προσγειωμένος σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση στην οποία η Βίσλα, που συνέτριψε την αδύνατη Πολιτέκνικα Γκτάντσκα το Σάββατο, γνωρίζει ότι θα έχει αρκετά δύσκολο έργο. Η πολωνική ομάδα έχει κατά τεκμήριο προβάδισμα, με καλά δομημένο ρόστερ και προϋπολογισμό πολύ μεγαλύτερο από τις ερυθρόλευκες αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό στο αχανές ΣΕΦ, βαδίζει σε άγνωστα λημέρια.

Ο τίτλος του φαβορί βαραίνει την Πολωνική ομάδα που ναι μεν έχει νεανικό ρόστερ έχει χτιστεί για την Ευρωλίγκα και μια πρόκριση θεωρείται απαραίτητη. Ο Ολυμπιακός έχει ενθουσιασμό, έχει συνδυάσει την εμπειρία με ορισμένα ταλαντούχα κορίτσια και οι ξένες παρά την απουσία της άτυχης Ρασίντ μπορούν να κάνουν την υπέρβαση.

Χρειάζονται φυσικά την ενίσχυση του κόσμου. Όσο περισσότερος τόσο καλύτερα. Η ζεστασιά των φιλάθλων μπορούν να τονώσουν τα κορίτσια, ώστε να εκπλήξουν τις τρόπος του λέγειν Πολωνές (διεθνές ψηφιδωτό δύο Αμερικάνες, τρεις Ισπανίδες, μία Λευκορωσίδα, μια Μαυροβούνια και τέσσερις-πέντε Πολωνίδες). Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς