21.2 C
Athens

Νίκη στο «φρούριο» η Εσπανιόλ, χωρίς άγχος η Σεβίλλη (video)

Μια καταιγιστική Εσπανιόλ σημείωσε νέα νίκη εντός έδρας με 3-1 κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Ρούμπι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 7’ με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ερνάν Πέρες μετά από τελική πάσα τουΙγκλέσιας. Από τα πόδια του φορ των «παπαγάλων» δημιουργήθηκε πληθώρα ευκαιριών, αλλά οι Καταλανοί δεν βρήκαν δεύτερο γκολ κι η Βιγιαρεάλ στο 40’ εκμεταλλευόμενη την ασταθή απόκρουση του Ντιέγκο Λόπεθ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Εκαμπί.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά οι Νταρντέρ και Πιάτι σφράγισαν μια δύσκολη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε για τους «παπαγάλους» που παραμένουν αήττητοι στο Κορνεγιά!

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Χάβι Λόπεθ, Ερμόσο, Νταβίντ Λόπεθ, Ντίντακ, Γκρανέρο (65′ Μελέντο), Ρόκα, Νταρντέρ, Ερνάν Πέρες (73′ Πιάτι), Σέρχιο Γκαρθία, Μπόρχα Ιγκλέσιας (78′ Μπαπτιστάο)

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Μιγκελόν (80’ Ράμπα), Άλβαρο Γκονθάλεθ, Βίκτουρ Ρουίθ (86′ Πεδράθα), Χάουμε Κόστα, Φούνες Μόρι, Τριγέρος, Φορνάλς, Λαγιούν, Εκαμπί (67′ Μπάκα), Ζεράρ Μορένο

25’ άντεξε η Θέλτα στο Σάντσεθ Πιχθουάν. Η ομάδα του Αντόνιο Μοάμεντ δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες με Σίστο και Καμπράλ αλλά στη συνέχεια κατέβασε τον διακόπτη και η Σεβίλλη πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 40’ ο Νάβας με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Σαράμπια και ο Ισπανός με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Σεβίλλη, στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία της.

Το γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 61’ μετά την αποβολή του Αραούχο στο 58’ «πάγωσε» την Θέλτα η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Μπουφάλ στο 84’.

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Καρίσο, Κιάερ, Σέρχι Γκόμεθ, Αράνα, Χεσούς Νάβας, Μπανέγα (90’ Μέσα), Φράνκο Βάσκες, Σαράμπια, Αντρέ Σίλβα, Μπεν Γεντέρ (79’ Πρόμες)

Θέλτα:
Σέρχιο Άλβαρεθ, Ρονκάλια, Καμπράλ, Νέστορ Αραούχο, Γιουνκά (83’ Αλόνσο), Μάγιο, Μπελτράν, Λομπότκα, Σίστο (46’  Έκερτ), Άσπας (69’ Μπουφάλ), Μάξι Γκόμες

Κόκκινες: 58’ Νέστορ Αραούχο

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της ημέρας στην La Liga

Βαγιαδολίδ – Ουέσκα 1-0
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0
Σεβίλλη – Θέλτα 2-1
Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ 3-1
Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (21:45)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς