17.6 C
Athens

Με Κουλούρη έμεινε στην κορυφή ο Ατρόμητος

Με τέρμα του Κουλούρη στο 38' ο Ατρόμητος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ατρόμητος έμεινε αήττητος στο γήπεδο του, καθώς επικράτησε και του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα πρώτα λεπτά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν χώρους, όμως με τον Ατρόμητο να γίνεται πιο επικίνδυνος. Στο 38′ οι Περιστεριώτες κατάφεραν να γίνουν αποτελεσματικοί, καθώς μετά από εκτέλεση του Ουγκράι, ο Κουλούρης θα πιάσει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. Στο β’ μέρος, ο Ατρόμητος είχε αρκετές φάσεις για να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα, όμως δεν τα κατάφερε.

Να σημειώσουμε πως οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα φώναξαν για πέναλτι στο 11′, όταν ο Μπρούνο πάτησε τον Μυστακίδη μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής του αγώνα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Κοτσάνης με βοηθούς τους Γιώργιο Παλαμίδα και Γιώργιο Χατζηνάκο.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς (72′ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μούγιακιτς (86′ Κωτσόπουλος), Ουγκράι (64′ Ούμπιδες), Μάντσον, Κουλούρης, Μπρούνο

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ (46′ Κάστρο), Λίλα, Μυστακίδης (59′ Αθανασιάδης), Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Βιντάλ, Ξυδάς (63′ Κριζμάν), Κακούμπα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς