18.3 C
Athens

Στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό από άποψη θεαμάτος. Ο ΠΑΟΚ έλεγχε το παιχνίδι και από εκεί και πέρα, προσπαθούσε όποτε έβγαζε φάσεις να τις εκμεταλλευτεί. Μια απ’ αυτές ήρθε στο 16’ με τον Μαουρίσιο να κάνει το 1-0 μετά από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν, βγήκαν μπροστά και είχαν μια τρομερή ευκαιρία με τον Τριάδη, η οποία σταμάτησε πάνω στον Πασχαλάκη. Να θυμίσουμε ότι γενικότερα ο Απόλλων Σμύρνης έχει ταλαιπωρηθεί άπειρα τη φετινή σεζόν, καθώς έχει αλλάξει τρεις προπονητές και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό.

Γενικότερα τα προβλήματα πάντως φάνηκαν και στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Ματζουράκης προσπάθησε να παρουσιάσει ένα οργανωμένο σύνολο. Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και όποτε ήθελε ανέβαζε στροφές και πίεζε για να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό σε εξέλιξη από το πρώτο. Ο Απόλλων Σμύρνης στάθηκε καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη αμύνθηκε καλύτερα και έβγαινε στην κόντρα προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα. Μάλιστα υπήρχαν στιγμές που είχε και την κατοχή του ματς αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να βρει λύση και να σκοράρει.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι πήγαν στο ρελαντί και χωρίς να εντυπωσιάσουν, κατάφεραν να πάρουν ακόμα μια νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Συγκεκριμένα οι Μαουρίσιο (16’) και Κρέσπο (90’) κατάφεραν με δύο γκολ να διαμορφώσουν το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ από δύο κόρνερ στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς