24.6 C
Athens

Vasilobilaros «the brave», night watchman του Κριστόφερσεν

«You can check - out any time you like, but you can never leave», αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ, γι’ αυτό κι ο Περέιρα παίζει το κεφάλι του απόψε στο Hotel California του ΟΑΚΑ

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Good morning to mr Jimmy the «Tiger», to mr Vasilobilaros «the brave», to mr Pereira, etc. Όλος ο καλός ο κόσμος θα πάει απόψε στο ΟΑΚΑ, bro. Φουσκ, Περέιρα, Χούμελς κι όλοι οι άλλοι επίτροποι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως πήγαν και στην Τούμπα.

Γιατί θα πάνε στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός; Για… περιφρούρηση, bro. Safeguard, του Δανού διαιτητή Κριστόφερσεν, που θα σφυρίξει τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα, θα είναι μαζί του. Και στο ημίχρονο, επίσης. Και μετά τον αγώνα.

Οι επίτροποι δεν έχουν σκοπό ν’ αφήσουν τον Vasilobilaros «the brave», ν’ αλωνίζει στ’ αποδυτήρια των διαιτητών, αν «στραβώσει» κάτι, bro. Διότι, ως γνωστόν, as everybody knows, Vasilobilaros «the brave» είναι επιφορτισμένος και με τέτοιες αρμοδιότητες στα παιχνίδια.

Για καλό σκοπό «υποδέχεται» πάντα τους διαιτητές ο Vasilobilaros «the brave». Τα αγγλικά του είναι υπέροχα, perfect english: «you Tarzan, me Jane».

Οι Περέιρα και σία, έκαναν φροντιστήριο στον Κριστόφερσεν στο ξενοδοχείο, μέχρι και τη φωτογραφία του Vasilobilaros «the brave» του έδειξαν στο ξενοδοχείο, που λέει ο λόγος. Ότι είναι ένας cool ο Vasilobilaros «the brave» κι απλά μερικές φορές τρελαίνεται αν δεν κερδίζει η ΑΕΚ.

 

Vasilobilaros «the brave» είναι σαν τον νυχτερινό φύλακα, night watchman του Hotel California, bro. «You can check – out any time you like, but you can never leave», αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ, πρώτα. Γι αυτό και όλοι οι ξένοι διαιτητές που έρχονται να σφυρίξουν στην Ελλάδα, κοιμούνται στο Hotel California.

 

Ο Περέιρα παίζει το κεφάλι του στο ντέρμπι αυτό, bro. Αν ο Κριστόφερσεν κάνει κανένα «έγκλημα», τότε χάνεται η όποια αξιοπιστία των οπαδών προς τον ξένο διαιτητή. Και θ’ αρχίσουν τα παρατράγουδα. Κι ο Περέιρα, bro, εισπράττει 20 χιλιάδες το μήνα, bro.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς