20.9 C
Athens

Ψάχνει νίκη κορυφής ο ΠΑΟΚ

Με φόρα από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης αναζητώντας τους βαθμούς που θα το διατηρήσουν στο ρετιρέ (18:15, LIVE FWS.GR, Novasports 2)

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από τους σπουδαίες νίκες επί του Ολυμπιακού και της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:15, LIVE FWS.GR, Novasports 2).

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό μομέντιουμ. Επίσης αναζητεί το πρώτο «6Χ6» στην ιστορία του κι αυτό ευελπιστεί να το πετύχει, ώστε να παραμείνει ακλόνητος στην κορυφή της Super League,αλλά παράλληλα και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την καθοριστική συνέχεια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου διατήρησε για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός πλάνων του Αμρ Ουάρντα δείχνοντας ξεκάθαρα ότι παραμένει η σιωπηρή τιμωρία προς τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. Την ίδια στιγμή εκτός πλάνων έχει τεθεί ο ανέτοιμος Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ ο Εβγέν Χατσερίδης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική από χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και αποκλείστηκε, όπως ακι οι Mαλεζάς, Κίτσιου.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Άκπομ.

Από την πλευρά του ο Απόλλων Σμύρνης με τον Γιάννη Μαντζουράκη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου του θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ομογενής τεχνικός δεν υπολογίζει στους Κύργια και Άιλερς. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μάντζιος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς