16.5 C
Athens

Συγκινεί ο Βαλάντης από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου (video)

Τον όγκο ανακάλυψε τυχαία κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου να μπει στο Nomads

Aντί για το Nomads βρέθηκε στο νοσοκομείο, ήταν όμως τελικά για καλό, γιατί αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη του έσωσε τη ζωή.

Ο Βαλάντης πριν λίγες ημέρες είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, πώς ακριβώς ανακάλυψε την ύπαρξη όγκου στο νεφρό του κατά τη διάρκεια των λεπτομερών εξετάσεων που κάνει κάθε υποψήφιος που παίρνει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής επρόκειτο να συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Nomads, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια. Υπό μία έννοια οι εξετάσεις αυτές του έσωσαν τη ζωή, αφού εντόπισαν νωρίς μια κατάσταση που μπορεί να είχε πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι γιατροί ανίχνευσαν μια σκιά σε έναν υπέρηχο. Του συνέστησαν να ψάξει περισσότερο και γρήγορα το θέμα και οι εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη όγκου στον δεξιό του νεφρό. Ο τραγουδιστής δεν έχασε χρόνο (άλλωστε, κανείς δεν… παίζει με θέματα υγείας) και προγραμμάτισε άμεσα την επέμβαση.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες και ευτυχώς όλα πήγαν καλά Ο ίδιος, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας τους γιατρούς στο προσκεφάλι του, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram αναφέροντας τα εξής: «Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά».

Ο γιατρός του τραγουδιστή είπε από την πλευρά του τα εξής: «Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές, τα πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ο Βαλάντης έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε! See you soon…?».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστω πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε !! See you soon…?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valadis Avgenikos (@valadisavgenikos) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς