20.9 C
Athens

Δύο ερωτηματικά για Ουζουνίδη

Στους εννέα από τους έντεκα που θα πάρουν θέση βασικών κόντρα στον Ολυμπιακό έχει καταλήξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δύο θέσεις παίζονται για τον Έλληνα τεχνικό

H AEK αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους κιτρινόμαυρους αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αφήσει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πίσω στο κυνήγι του τίτλου. Η ήττα από τη Μπενφίκα ήταν καταδικαστική για την Ένωση όσον αφορά την ευρωπαϊκή της πορεία, παρά την καλή της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε επικεντρώνεται στον κύριο στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής έχει μόνο δύο προβληματισμούς για την ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης, στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μπακάκης και Χουλτ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Τσιγκρίνσκι και ένας εκ των Τσόσιτς/Λαμπρόπουλου. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Σιμόες – Γαλανόπουλου δεν αλλάζει, με τον Μπακασέτα να παίρνει θέση στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης και τον Γιαννιώτα στην αριστερή. Σε περίπτωση που ο Γκάλο πάρει την θέση του τελευταίου, τότε ο Μπακασέτας θα μετακινηθεί αριστερά και ο Βραζιλιάνος θα ενισχύσει το δεξί άκρο της επίθεσης. Λιβάγια και Κλωναρίδης θα αποτελέσουν το δίδυμο της κιτρινόμαυρης επίθεσης με τον Έλληνα να αγωνίζεται ελάχιστα πιο πίσω από τον Κροάτη φορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς