24 C
Athens

«Ανάσανε» με Καρίγιο η Λεγανές

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Λεγανές στο τοπικό ντέρμπι με την Ράγιο Βαγιεκάνο χάρη στο γκολ του Καρίγιο από το πρώτο ημίχρονο

Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι εξελίχθηκε στο «Μπουτάρκε» ανάμεσα σε Λεγανές και Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι δύο μαδριλένικοι σύλλογοι «καίγονταν» για τη νίκη ώστε να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, κάτι που τελικά το κατάφερε η ομάδα του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο. Το γκολ για την Λεγανές σημειώθηκε από τον Καρίγιο στο 14’ μετά από σέντρα του Σάντος.

Η Ράγιο ήταν… ανύπαρκτη επιθετικά και απείλησε για πρώτη φορά στο 58’(!) ενώ κοντά στο γκολ βρέθηκε μόνο στο 73’ όταν ο Μεδράν σ’ εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κουέγιαρ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τη Λεγανές στο πρωτάθλημα και αυτή εντός έδρας όπως συνέβη απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Λεγανές: Κουέγιαρ, Ταρίν, Μπουστίνθα (29’ Ομερούο), Σιόβας, Τζόναθαν Σίλβα, Ρουμπέν Πέρεθ, Βέσγα, Ελ Ζαρ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Σάντος (69’ Εν Νεσιρί), Καρίγιο (86’ Γκουμπάου)

Ράγιο Βαγιεκάνο: Αλμπέρτο Γκαρθία, Αντβίνκουλα, Άλεξ Μορένο, Μπα, Αμάτ, Μεδράν (49’ Άλβαρο Γκαρθία), Κομεσάνια, Τρέχο (73’ Πόθο), Μπεμπέ, Κακουτά (50’ Εμπάρμπα), Ντε Τομάς

Κόκκινες: 82’ Μεδράν

Τα αποτελέσματα της ημέρας στην La Liga

Χιρόνα – Έιμπαρ 2-3
Χετάφε – Λεβάντε 0-1
Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0
Λεγανές – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς