18.1 C
Athens

Επική ανατροπή και «ανάσα» για Ζοσέ (Video)

Την επιστροφή στις νίκες πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 3-2 της Νιούκαστλ μετά από φοβερή ανατροπή, με τον Μουρίνιο να παίρνει βαθιά ανάσα

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ κάνοντας φοβερή ανατροπή απέναντι στη Νιούκαστλ με 3-2.

Η ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τη Νιούκαστλ να πετυχαίνει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και να προηγείται 0-2 χάρη στα τέρματα των Κένεντι (7’) και Μούτο (10’)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βλέποντας την άμυνά του να … καταρρέει, τράβηξε στον πάγκο τον Μπεγί, ρίχνοντας στη μάχη τον Μάτα. Οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη εις βάρος τους κατάσταση.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τον Μουρίνιο να επιστρατεύει τον Φελαϊνί και στο 67’ να κάνει ακόμη πιο επιθετικό το σχήμα του βάζοντας τον Αλέξις Σάντσες αντί του Ράσφορντ στο παιχνίδι. Οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν μπροστά και αρχικά μείωσαν το σκορ στο 70’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μάτα.
Με τον Μαρσιάλ να εκτελεί τον Ντουμπράβκα μέσα από την περιοχή και να ισοφαρίζει στο 76′!
Η ισοφάριση αναπτέρωσε το ηθικό των γηπεδούχων, οπι οποίοι πίεσαν αφόρητα για το νικητήριο γκολ. Με τον Αλέξις Σάντσες στο 90’ να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιανγκ, για το τελικό 3-2 στο Old Trafford. Ανατροπή που έδωσε το φιλί της ζωής στον Μουρίνιο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπαϊγί (19′ Μάτα), Σμόλινγκ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ (46′ Φελαϊνί), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (67′ Σάντσες), Λουκακού.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Γέντλιν, Λασέλ, Φερνάντες, Μανκίγιο, Σέλβι, Ντιαμέ, Ρίτσι, Κένεντι (68′ Μέρφι), Αγιόθε Πέρεθ (88′ Χοσέλου), Μούτο (79′ Άτσου).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς