27.6 C
Athens

Και άλλο καλό παιδί

Με τις καλύτερες συστάσεις έρχεται στην ΚΕΔ ο τρίτος κατά σειρά ξένος πρώην διαιτητής προκειμένου να γίνει μέλος της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λιφ Λίντμπεργκ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όσους Έλληνες διαιτητές έτυχε να συναντήσει τα τελευταία χρόνια ως παρατηρητής διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ.

Δύο από αυτούς είναι ο διεθνής βοηθός Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και ο πρώην διεθνής διαιτητής Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) τους οποίους είχε βαθμολογήσει ο Σουηδός σε παιχνίδι του εξωτερικού. Όμως έχει παρακολουθήσει και άλλους δικούς μας ρέφερι.

Τον περιγράφουν ως άνθρωπο που είναι εξαιρετικά ευγενικός και φιλικός. Η επικοινωνία είναι από τα προτερήματα του. Θυμίζει αρκετά τον Μαρίν. Τον Ισπανό που μπήκε στην ΚΕΔ τον Μάρτιο αλλά δεν έχει κάνει πολλά πράγματα. Παραμένει …αόρατος στην επιτροπή διαιτησίας.

Προφανώς ο Περέιρα επιθυμεί να έχει τέτοιους τύπους για συνεργάτες. Η ελληνική διαιτησία όμως δεν έχει ανάγκη διοίκησης από …καλά και χαμογελαστά παιδιά. Άλλα πράγματα χρειάζεται. Όπως για παράδειγμα οργάνωση, πειθαρχία, ισονομία. Διασφάλιση ότι θα τηρείται ο κανονισμός. Από όλους και για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις. Μπουχτίσαμε από τα …καλά παιδιά που αποτελούν κάλυψη για να αλωνίζουν άλλοι από πίσω.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς