18.3 C
Athens

Η πρώτη αποστολή του Μαντζουράκη

Δίχως τους Άιλερς και Κύργια, αλλά με τον Μάντζιο θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (7/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Απόλλων Σμύρνης

Η Ελαφρά Ταξιαρχία η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιάννη Μαντζουράκη, θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα δίχως τους τραυματίες Άιλερς και Κύργια, εν αντιθέσει με τον Μάντζιο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 7/10/2018, 18:15) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Μετά το τέλος της προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η αποστολή θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάαυσας, όπου θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία έως τις 16 Οκτωβρίου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς