18.3 C
Athens

Μονεμβασιώτης: «Ματζουράκης ως το τέλος»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είπε στον κύκλο του ότι ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα αλλάξει άλλον προπονητή

Ο Απόλλων Σμύρνης τη φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει ήδη τρεις προπονητές. Αρχικά στον πάγκο ήταν ο Βαλεριέν Ίσμαελ, ενώ έπειτα ήρθε ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο. Κανένας από τους δύο όμως δεν έπεισε τη διοίκηση και έτσι προσλήφθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης φαίνεται πως είπε σε ανθρώπους από τον κύκλο του, ότι η ομάδα θα πορευθεί έως το τέλος της σεζόν με τον Ματζουράκη για προπονητή και πως δεν πρόκειται να αλλάξει εκ νέου τεχνικό ηγέτη. Από εκεί και πέρα μίλησε και για την απομάκρυνση του Μοντεαγούδο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Μοντεαγούδο αν και ήρθε προκειμένου να μείνει στο σύλλογο, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι δεν ταίριαζε στη φιλοσοφία του Απόλλωνα Σμύρνης, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παραμείνει και στην ομάδα.

Αναλυτικά δήλωσε για τον Μοντεαγούδο:

«Η ομάδα αν και διαθέτει καλούς αμυντικούς είχε πολύ κακή αμυντική λειτουργία. Δεν ταίριαζε στην φιλοσοφία μας ο προηγούμενος προπονητής».

Ενώ για το θέμα της παραμονής ανέφερε: «Κανείς δεν έπεσε από την 5η αγωνιστική, υπάρχει χρόνος για να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς