18.7 C
Athens

Επιλογή Λυμπερόπουλου ο Οικονόμου – Συμφωνεί ο Ουζουνίδης

Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και αντικαταστάτης του Όγκνιεν Βράνιες είναι ο Μάριος Οικονόμου, μια προσωπική επιλογή του Νίκου Λυμπερόπουλου

Μετά την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες απ’ την ΑΕΚ για την Άντερλεχτ, οι Κιτρινόμαυροι σάρωσαν την μεταγραφική αγορά για να βρουν με τα χαρακτηριστικά που ήθελαν τον αντικαταστάτη του.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είδε αρκετές περιπτώσεις αμυντικών και τελικά με δική του επιλογή κατέληξε στον Μάριο Οικονόμου. Η πολύχρονη εμπειρία του απ’ το Καμπιονάτο, που αναμφίβολα είναι φημισμένο για την μεγάλη σχολή των αμυντικών, έκαναν τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να καταλήξει στον Έλληνα στόπερ.
Ο “Λύμπε” ενημέρωσε για την περίπτωση του Οικονόμου και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, από τον οποίο πήρε το τελικό “ΟΚ” πριν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια, καθώς βλέπει μια εξαιρετική επιλογή και με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί για να έχει ο επόμενος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ.
Ο Μάριος Οικονόμου εκτός απ’ την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει απ’ το πρωτάθλημα του Καμπιονάτο, έχει πολύ καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ενώ είναι ένας σχετικά γρήγορος αμυντικός παρά το 1,89 ύψος του. Αυτά τα στοιχεία ήταν που έκαναν τον Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, να προβούν στην επιλογή του για τον αντι-Βράνιες.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς