20.8 C
Athens

Απόλλων: Μίνι προετοιμασία μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Σε αθλητικό κέντρο θα μεταβεί για ένα δεκαήμερο ο Απόλλων για να κάνει μίνι προετοιμασία, μετά από εισήγηση του Γιάννη Μαντζουράκη

Μίνι προετοιμασία, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Γιάννης Μαντζουράκης διαπίστωσε τις λίγες μέρες που έχει αναλάβει την ομάδα ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση των παικτών και στην ομοιογένεια. Έτσι πήρε την απόφαση να μεταβεί η ομάδα σε αθλητικό κέντρο (πιθανότατα στο Πήλιο) για δέκα μέρες.

Ο Μαντζουράκης πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της εικόνας του Απόλλωνα, κάτι που είπε και στον Μονεμβασιώτη, αλλά τόνισε ότι απαιτείται σκληρή δουλειά για να μπορέσει η «ελαφρά ταξιαρχία» να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Επίσης στη συνάντηση που έγινε μεταξύ του μεγαλομετόχου και του προπονητή συζητήθηκε και το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ο Μαντζουράκης έχει διαπιστώσει πρόβλημα στη θέση του στόπερ και του αμυντικού χαφ και η κάλυψή τους αποτελεί προτεραιότητα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μέχρι τότε ο έμπειρος κόουτς θα ψάξει να βρει λύσεις εκ των έσω.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς