19.6 C
Athens

O Tραμπ ανεβαίνει στο Air Force 1 με κολλημένο ένα… χαρτί τουαλέτας στο παπούτσι του (video)

To βίντεο που έγινε viral • Κανείς από τους συνεργάτες του δεν τον ενημέρωσε, κάποιοι παριστάμενοι ψιθύριζαν και γελούσαν

Ένα βίντεο που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να ανεβαίνει τη σκάλα του Air Force 1 έχοντας κολλημένο στο αριστερό του παπούτσι ένα κομμάτι χαρτί τουαλέτας έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα social media.

Το περιστατικό συνέβη ενώ κατευθυνόταν στη Μινεσότα για ομιλία του στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας «Make America Great Again».

Το εντυπωσιακό γεγονός που σαφώς δημιουργεί προβληματισμό είναι ότι, παρόλο που χρειάστηκαν αρκετά δευτερόλεπτα, για να ανέβει ο Αμερικανός πρόεδρος τα σκαλιά μέχρι την είσοδο του προεδρικού αεροσκάφους, κανείς από τους συνεργάτες του ή τους άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας δεν τον ενημέρωσε.

Αντίθετα, στο βίντεο φαίνεται ένας εκ των παρισταμένων να γελάει και να ψιθυρίζει κάτι στον διπλανό του.

Το χαρτί ξεκόλλησε από το παπούτσι του Τραμπ λίγο πριν μπει στο Air Force 1 χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια διαρροή για το πώς βρέθηκε το χαρτί στο παπούτσι του Αμερικανού προέδρου, ενώ αυτός βρισκόταν μέσα στη θωρακισμένη λιμουζίνα που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν τα σχόλια στο Twitter με κάποιον να γράφει ότι «η εικόνα αυτή συνοψίζει την προεδρία του Τραμπ» και κάποιον άλλο να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως «περίγελο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς