26.5 C
Athens

Με λυτρωτή Μοράτα η Τσέλσι κέρδισε τη Βίντι

Η Τσέλσι ήταν καταιγιστική, δημιούργησε αμέτρητες φάσεις, ωστόσο της έλειψε η αποτελεσματικότητα που βρήκε με τον Αλβάρο Μοράτα

Ο Αλβάρο Μοράτα ήταν ο λυτρωτής της Τσέλσι στο ματς κόντρα στη Βίντι, σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε το σκορ να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων και ήθελαν να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να τους στηρίξει.

Ωστόσο αυτό που έλειψε από την ομάδα του Μαουρίσιο Σαρί ήταν η αποτελεσματικότητα. Οι Μπλε δημιούργησαν άπειρες ευκαιρίες (27 συνολικά) αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια σε μεγάλο βαθμό. Τελικά ο Αλβάρο Μοράτα που φέτος ψάχνει να βρει τα πατήματά του και τον εαυτό του γενικότερα, κατάφερε μ’ ένα κοντινό πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει τη νίκη στην Τσέλσι.

Η ομάδα του Σαρί μ’ αυτή τη νίκη πάει στους 6 βαθμούς, έχοντας πετύχει το απόλυτο (2/2) και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1, 1-0). Η Τσέλσι και πριν την έναρξη των αγώνων ήταν το απόλυτο φαβορί αλλά πλέον το αποδεικνύει και στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος, από τους Μπλε ξεχώρισε για ένα ακόμα ματς ο τρομερός Έντεν Αζάρ, ο οποίος αρκετές φορές έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Βίντι, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς