20.9 C
Athens

9ος όμιλος: Καρέ του «3»!

Μετά τα αποτελέσματα του ένατου ομίλου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάμε για τον πιο ανοιχτό στο Europa League

Ο ένατος όμιλος παρουσιάζει ένα μοναδικό ενδιαφέρον, καθώς αυτή τη στιγμή παραμένουν τα πάντα ανοιχτά. Μετά ειδικά και τα τωρινά αποτελέσματα, όλες οι ομάδες ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς και όπως καταλαβαίνετε μέχρι το τέλος θα γίνει ένας πραγματικός χαμός.

Συγκεκριμένα η Μάλμε κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Μπεσίκτας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς και εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη του αντιπάλου, κατάφεραν να κερδίσουν. Τα γκολ πέτυχαν οι Έρκιν (αυτογκόλ, 53’) και Ρόσενμπεργκ με πέναλτι (71’). Η Μάλμε πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σάρπσμποργκ 08 κατάφερε να κερδίσει με 3-1 την Γκενκ. Το συγκεκριμένο ματς απέκτησε ενδιαφέρον, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ισοπαλία κι έπειτα κατέρρευσαν. Έτσι, η Σάρπσμποργκ 08 έφτασε στους 3 βαθμούς και πέτυχε μια νίκη που τη φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Μόρτενσεν (6’), Τρόσαρντ (49’), Ζαχαρίασεν (54’) και Μόρτενσεν (63’).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς