24 C
Athens

Στο ρελαντί η Λειψία, με ανατροπή η Σάλτσμπουργκ

Χωρίς να πατήσει γκάζι νίκησε την Ρόζενμποργκ η Λειψία, δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο για τους Αυστριακούς

Ο Ογκουστέν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Τροντχάιμ κόντρα στους Νορβηγούς και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 12’ για την Λειψία.

Στο 54’ ο Κονατέ σημείωσε το δεύτερο γκολ των Γερμανών στο παιχνίδι και στο 61’ ο Κούνια έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του «πάρτι» της Λειψίας. Το μόνο που κατάφερε η Ρόζενμποργκ ήταν να μειώσε με τον Ζεμπαλί στο 79’.

Ρόζενμποργκ: Χάνσεν, Χέντενσταντ (62’ Ρέιταν), Έβλαντ, Ρεγκίνιουσεν, Γκέρσμπαχ, Γένσεν, Κονράντσεν, Ντένιτς (77’ Βιλχιάλμσον), Λεβί, Ντε Λανλάι (68’ Ζεμπαλί), Σέντερλουντ

Λειψία: Εμβογκό, Μουκιέλε (80’ Σάμπιτσερ), Κονατέ, Όρμπαν, Χάλστενμπεργκ (74’ Σαράκι), Λάιμερ, Ιλσάνκερ, Ντέμε (64’ Κλόστερμαν), Μπρουμά, Σουνιά, Ογκουστέν

Στην άλλη ματσάρα αυτού του ομίλου, η Σέλτικ προηγήθηκε στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα» μόλις στο 2’ με γκολ του Εντουάρ και διατήρησε αυτό το 0-1 μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και με τον Ισραηλινό Νταμπούρ και τον Μιναμίνο (55’, 61’) έκαναν το 2-1 με ανατροπή. Το 3-1 σημείωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Ισραηλινός ενώ η Σέλτικ ολοκλήρωσε το ματς με 10 λόγω της αποβολής του Φόρεστ.

Σάλτσμπουργκ: Βάλκε, Λάινερ, Ραμάλιο, Πόνγκρασιτς, Ούλμερ, Αϊνταρά, Σαμασέκου, Βολφ (79’ Γκουλμπράντσεν), Σλάγκερ, Νταμπούρ (85’ Γιαμπό), Μιναμίνο (71’ Γιουνούζοβις)

Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Μπογιατά, Χέντρι, Τίρνεϊ, Φόρεστ, Μουλουμπού (78’ Κριστί), Εντσάμ, Μακ Γκρέγκορ, Γκρίφιτς (60’ Σινκλέρ), Εντουάρ (82’ Μόργκαν)

Κόκκινες: 72’ Φόρεστ

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. Σάλτσμπουργκ 6 (6-3)
2. Λειψία 3 (5-4)
3. Σέλτικ 3 (2-3)
4. Ρόζενμποργκ 0 (1-4)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς